BRIGHT COLORS

 

Τα έντονα, εκρηκτικά χρώματα έκαναν την εμφάνιση τους στις ανοιξιάτικες πασαρέλες, αποδεικνύοντας ότι για ακόμη μια χρονιά το έντονο χρώμα ήρθε για να μείνει. Ένα πολύ κοντό Pixie cut αναδεικνύεται με ηλεκτρικό κίτρινο και μαύρη ρίζα.

ALL NATURAL

 

Η τάση της φυσικότητας είναι ένα trend που έχει αγαπηθεί πολύ. Φυσικοί κυματισμοί και υφές είναι οι πρωταγωνιστές, μαζί με το επιμελώς ατημέλητο στυλ. Κάθε γυναίκα καλείται να αναδείξει την φυσική της ομορφιά.

ULTRA WET

 

Απόλυτα wet και εκκεντρικό, το look απευθύνεται σε γυναίκες με δυναμικό στυλ. Τα μαλλιά είναι σε υγρή μορφή, χτενισμένα προς τα πίσω και συνδυάζονται με ένα πομπώδες αξεσουάρ για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

STATEMENT BUN

 

Τα αγαπημένα buns επανέρχονται δυναμικά για την άνοιξη. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι φέτος κλέβουν την παράσταση, καθώς τοποθετούνται ψηλά και έχουν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

HALF SLICK

 

Το ρομαντικό hairstyle παίζει με δυο υφές: την slick, η οποία είναι εμφανής στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και τους ομοιόμορφους, φυσικούς κυματισμούς που πρωταγωνιστούν στο πίσω μέρος. Το half slick look είναι κομψό, ενώ αποτελεί και statement hairstyle.

PERSONALISED BRAIDS

 

Στις πασαρέλες είδαμε και ιδιαίτερες πλεξούδες, οι οποίες απογειώνονται με την προσθήκη κλωστών σε διαφορετικές αποχρώσεις. Το στυλ μπορεί να φορεθεί εύκολα από την μοντέρνα γυναίκα καθώς συνδυάζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών με την χρωματική αντίθεση των κλωστών.

NATURAL CURLS

 

Η φυσικότητα είναι μια δυναμική τάση και από αυτή δεν θα γινόταν να λείπουν οι κυματισμοί και οι έντονες μπούκλες. Φέτος τα σγουρά μαλλιά συνδυάζονται με όμορφα αξεσουάρ και αναδεικνύουν τις πλούσιες υφές τους.










πηγη:myextension