Aυτό που πρέπει να φοράς...ακόμη και όταν δεν φοράς τίποτα!!

 Σχετική εικόνα

Επιτέλους ήρθε η Άνοιξη και μαζί με τα όμορφα ανθισμένα λουλουδάκια της, έφερε και τα πρώτα τιτιβίσματα πουλιών, σε κάθε πρωινό μας ξύπνημα. Αρχίζουμε σιγά σιγά να αφήνουμε την ζακέτα και το μπουφάν μας στο σπίτι ή μερικοί πιο τολμηροί, ξεκινήσαμε να φοράμε τα κοντομάνικα και τα φλοράλ μας!

Μαζί όμως με την αλλαγή των ρούχων, βάλαμε και τα ανοιξιάτικα χρώματα στο μακιγιάζ μας και αλλάξαμε και το χτένισμα των μαλλιών μας. Όλες οι προβλεπόμενες ανοιξιάτικες αλλαγές, δηλαδή!! Μήπως όμως έχουμε ξεχάσει το σημαντικότερο κομμάτι πάνω μας; Κάτι που το φοράμε, ακόμα και όταν δεν φοράμε τίποτα απολύτως; 

Φυσικά αναφέρομαι στο άρωμά μας. Ας κρύψουμε τα χειμερινά μας βαριά αρώματα και ας πάμε σε κάτι πιο δροσιστικό. Ένα άρωμα μας συνοδεύει παντού, ολόκληρη την ημέρα. Μας ονειρεύει και μας ονειροπολεί. Μας μαγεύει και μας ταξιδεύει σε ένα ρομαντικό, απατηλό κόσμο. Είναι αυτό που ξυπνάει μνήμες και αναμνήσεις. 

Εμείς θα σας προτείνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας αρώματα τύπου. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου και να το πάρεις στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, με την μεγαλύτερη διάρκεια που θα μπορούσες να φανταστείς. Πελάτες αναφέρουν ότι μετά από μία ολόκληρη μέρα, τους ρωτούσαν ποιο άρωμα φοράνε. 

Απολαύστε τις οσμές.. Η Parfen είναι κάτι παραπάνω από άρωμα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για tresor midnight roseΑποτέλεσμα εικόνας για bombshell victoria’s secret
Αποτέλεσμα εικόνας για black orchid tom fordΑποτέλεσμα εικόνας για si armani
Αποτέλεσμα εικόνας για cherie christian diorΑποτέλεσμα εικόνας για change chanel
Αποτέλεσμα εικόνας για yellow diamond versaceΑποτέλεσμα εικόνας για la vie est belle
Αποτέλεσμα εικόνας για christian dior j'adoreΑποτέλεσμα εικόνας για lady million paco rabanne

Περιηγηθείτε στο site παρακάτω και επιλέξτε από την τεράστια ποικιλία αρωμάτων της Parfen, αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον μοναδικό σας, θηλυκό χαρακτήρα!







πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου