Tips για ακαταμάχητες φυσικές βλεφαρίδες!

 Σχετική εικόνα

Θέλεις να κάνεις τις φυσικές σου βλεφαρίδες να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ψεύτικες; Εντάξει, καλές και οι ψεύτικες βλεφαρίδες, κάνουν το βλέμμα μας ακαταμάχητο στις βραδινές μας εξόδους και «εκτοξεύουν» το smoky eye look…αλλά σαν τις φυσικές δεν έχει!
 
Και αυτό ισχύει και γενικότερα! Κορίτσια, θυμηθείτε: σαν το φυσικό δεν υπάρχει!
  Vlefarides3
 
Ακολούθησε τα 10 tips για τέλειες και ακαταμάχητες φυσικές βλεφαρίδες και το βλέμμα σου θα γίνει εκθαμβωτικό!

 Vlefarides2
 
#1 Βάζε στις βλεφαρίδες σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, με τη βοήθεια του δαχτύλου σου, καστορέλαιο.
 
#2 Στη γρήγορη ανάπτυξη των βλεφαρίδων (και γενικότερα των μαλλιών και των νυχιών), βοηθάει η βιοτίνη (Βιταμίνη Β). Κατανάλωσε καθημερινά τρόφιμα με βιταμίνη Β και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα! Θα τη βρεις στα γαλακτοκομικά προϊόντα, σε μαγιά μπύρας και στο κοτόπουλο.
 
#3 Πριν βάλεις μάσκαρα, εφάρμοσε στις βλεφαρίδες σου την ειδική βάση για μάσκαρα.
 
#4 Μη διστάζεις να χρησιμοποιείς, πριν από κάθε σου μακιγιάζ, το ειδικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες γι ακόμη πιο ακαταμάχητο βλέμμα. Μπορείς να το χρησιμοποιείς και στις εμφανίσεις σου χωρίς μακιγιάζ!
  Vlefarides4
 
#5 Απέφυγε την αδιάβροχη μάσκαρα. Βγαίνει με δυσκολία στο ντεμακιγιάζ και μόνο με ειδικό λαδάκι, με αποτέλεσμα να αφαιρούνται και οι δικές σου φυσικές βλεφαρίδες όταν απομακρύνεις από πάνω στο το μακιγιάζ.
 
#6 Προτίμησε μία μάσκαρα που να είναι ταυτόχρονα και ενυδατική.
 
#7 Πριν εφαρμόσεις το «δεύτερο χέρι» μάσκαρα, πέρασε στις βλεφαρίδες σου μία στρώση διάφανης πούδρας με τη βοήθεια ενός πινέλου! Έτσι, δε θα κολλήσουν οι βλεφαρίδες σου μεταξύ τους.
  Vlefarides5
 
#8 Άλλαξε τη μάσκαρα σου κάθε τρεις μήνες.
 
#9 Να κοιμάσαι ανάσκελα και όχι μπρούμυτα. Έτσι, οι βλεφαρίδες σου δε θα έχουν καμία τριβή με το μαξιλάρι σου.
  Vlefarides6
 
#10 Το μασάζ στις βλεφαρίδες σου θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, θα δυναμώσει τις βλεφαρίδες και θα αποτρέψει το σπάσιμο ή την πτώση τους. Απαλό μασάζ για περίπου 10 λεπτά την ημέρα είναι αρκετό!









πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου