Πώς θα φτιάξεις τη σπασμένη πούδρα με τρία steps;

 
Έσπασε η πούδρα ή η σκιά σου και κάτι ράγισε μέσα σου. Και είναι λογικό! Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να πανικοβάλλεσαι. Πώς θα φτιάξεις τη σπασμένη πούδρα με τρία απλά βήματα;

Μόλις αγόρασες μια πούδρα, μια σκιά ή ένα ρουζ κι έκανες μια λάθος κίνηση και ξαφνικά βρέθηκε στο πάτωμα. Και όπως ήταν λογικό έγινε κομματάκια… Μην πανικοβληθείς, μην ουρλιάξεις, μη βάλεις τα κλάματα. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Πώς θα φτιάξεις τη σπασμένη πούδρα με τρία steps;
Ναι, είναι πιο απλό από όσο νομίζεις. Μην αγχώνεσαι γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα χρειάζεται να την πετάξεις και να αγοράσεις μια καινούργια. Η λύση υπάρχει και είναι απλή!

Σπάσε την ήδη σπασμένη πούδρα σου ακόμη περισσότερο

Πώς θα φτιάξεις τη σπασμένη πούδρα

Ναι, το εννοούμε. Πρέπει να σπάσεις την πούδρα σου σε ακόμη πιο μικρά κομματάκια με μια μπατονέτα ή ένα βαμβάκι. Βάλε πρώτα όλα τα κομμάτια μέσα στη συσκευασία και στη συνέχεια θρυμμάτισε την πούδρα σου σε ακόμη πιο μικρά κομματάκια μέχρι να χωρέσει όλη η πούδρα μέσα.

Φτιάξτο ομοιόμορφα

Πώς θα φτιάξεις τη σπασμένη πούδρα

Αφού τοποθέτησες όλα τα κομμάτια μέσα στη συσκευασία, τότε πίεσέ τα με τα δάχτυλά σου μέσα στη θήκη του. Πίεσε αρκετά για να κατέβουν όλα τα κομματάκια μέχρι να γίνουν πάλι ένα ομοιόμορφο στερεό και να μην εξέχει κανένα κομμάτι.
Πίεσε αρκετά για να γίνει όλο ένα ενιαίο και να μπορεί να κλείνει και η θήκη του.

Καθάρισε την παλέτα

Πώς θα φτιάξεις τη σπασμένη πούδρα

Στο τέλος, πρέπει να καθαρίσεις την παλέτα, να πετάξεις όλα τα κομματάκια που μπορεί να έχουν ξεφύγει. Καθάρισέ την γύρω γύρω με ένα πανάκι ή ένα βαμβάκι. Φυσικά, η πούδρα σου δεν θα είναι σαν… καινούργια, αλλά έχεις σώσει όλο το προϊόν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά, όπως και πριν.










πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου