Cool Girl Hair!


Σας προτείνουμε τα καλύτερα χτενίσματα για τις νέες, μοντέρνες γυναίκες με εξεζητημένο στυλ. Χρώμα, παιχνίδι με τις πλεξούδες και hair tattoos σας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσετε την διάθεση της γυναίκας, αλλά και το προσωπικό της στυλ.

 
ACCESSORIES

 

Τα ξεχωριστά αξεσουάρ φτιαγμένα από δέρμα, μεταξωτά υφάσματα και με εντυπωσιακές αποχρώσεις, αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών με εξεζητημένο στυλ. Στο εικονιζόμενο look ένα δερμάτινο φουλάρι συνδυάζεται με μια wet, μινιμαλιστική πλεξούδα.

TOTAL GREY

 

Το γκρι ήταν το αγαπημένο χρώμα πολλών γυναικών για το 2018 και το ίδιο ισχύει και για φέτος. Στο εικονιζόμενο look συνδυάζεται με τόνους του μπλε στη κορυφή, ενώ στις άκρες καταλήγει σε πιο ανοιχτές εκδοχές και μεταλλική λάμψη.

BOLD BRAIDS

 

Οι πλεξούδες αποτελούν την νο.1 τάση διότι μπορούν να συνδυαστούν και να δομηθούν με πολλούς τρόπους. Στο εικονιζόμενο look βλέπουμε μια θεαματική πλεξούδα, η οποία στέκεται στο κεφάλι σε μορφή μοϊκάνας και εντυπωσιάζει με την δυναμική της εμφάνιση.

ETERNAL BEAUTY

 

Ρομαντικό και πάντα επίκαιρο, το updo είναι το καλύτερο χτένισμα για τις γυναίκες με μάκρος. Το χτένισμα θεωρείται κατάλληλο για εξόδους και ειδικές περιστάσεις, καθώς κυριαρχεί η αρμονία στο styling και αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά των μαλλιών.

HAIR TATTOO

 

Ανατρεπτικό και απόλυτα cool, το hair tattoo απευθύνεται τις γυναίκες που ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Τα hair tattoos συνδυάζονται τόσο με κοντά, όσο και με μακριά μαλλιά, ενώ δεν λέμε όχι και στον συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό χρώμα.

ASSYMETRIC PIXIE

 

Το ασύμμετρο pixie cut είναι αγαπημένο, ζωντανό και άκρως θηλυκό. Μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων, ενώ στην ασύμμετρη εκδοχή του θεωρείται μοντέρνο και νεανικό.










πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου