Έτσι θα αποκτήστε το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν. Απλά, όμορφα, ανώδυνα και χωρίς κίνδυνο!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Έτσι θα αποκτήστε το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν. Απλά, όμορφα, ανώδυνα και χωρίς κίνδυνο!

Juicy lips...Volume lips...Contour Lips!! Σίγουρα έχεις ακούσει αυτές τις ονομασίες τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση ή θα το έχεις τσεκάρει στο web. Θα ήθελες να δοκιμάσεις να το κάνεις στα χείλη σου; Φοβάσαι όμως την ένεση και την βελόνα και όλο το αναβάλλεις;


Κοντά μας βρέθηκε η κ. Γεωργία Ανδρεάδη, ειδικός εφαρμογών μόνιμου μακιγιάζ και master trainer στο Permanent Makeup και Microblading. Η κ. Ανδρεάδη είναι Country Manager στην εταιρεία Micromedico Academy και Owner-Founder στην εταιρεία Imagink Beauty Face. Με πολύ απλά λόγια, μας έδωσε να κατανοήσουμε την νέα επαναστατική μέθοδο που ήρθε από την παγκόσμια αγορά ομορφιάς, και στην Ελλάδα... 

Το Hyaluron Pen είναι μία συσκευή πολλαπλών χρήσεων, που λειτουργεί με την πίεση τους αέρα και με αυτόν τον τρόπο γίνεται η διοχέτευση του υλικού κάτω από το δέρμα!! Απίστευτο έτσι; 
Δηλαδή: Χωρίς βελόνα, Χωρίς ένεση, Χωρίς σύριγγα και με Στοχευμένη και Ιδανική δοσολογία, έχοντας άμεσα ορατά αποτελέσματα!!

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Έτσι θα αποκτήστε το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν. Απλά, όμορφα, ανώδυνα και χωρίς κίνδυνο!

Πείτε μας κ. Ανδρεάδη περισσότερα. Τι είναι το υαλουρονικό; Είναι μόνιμο; Υπάρχουν αντεδείξεις σε κάποιους ανθρώπους;

-Το υαλουρονικό είναι υλικό που παράγει ο οργανισμός, το οποίο λόγω ηλικίας αρχίζει και μειώνεται. Σε συνδυασμό με την απώλεια υγρασίας από τον οργανισμό, δημιουργούνται οι ρυτίδες. Δεν είναι μόνιμο! Έχει διάρκεια από 3 με 6 μήνες, ανάλογα το δέρμα και την ηλικία. Δεν υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις και είναι απορροφήσιμο από τον οργανισμό. Αντενδείξεις μόνο σε εγκύους, σε στοματικό έρπη και κάποια αυτοάνοσα νοσήματα. Δεν ξεφουσκώνει, αλλά απορροφάται!

Και πως λειτουργεί; Αφήνει σημάδι;

-Λειτουργεί όπως και το ενέσιμο, αλλά με διαφορετικό τρόπο εισχώρησης στο δέρμα, μέσω πίεσης αέρα με υψηλές ταχύτητες, και διοχετεύεται όπου χρειάζεται. Είναι ένα νέο σύστημα multi-shot με το οποίο ανώδυνα και ομοιόμορφα διέρχεται το υαλουρονικό, στις περιοχές του προσώπου που μπορούν να το δεχτούν, μέσω μίας οπής 0.8mm. Δεν αφήνει ουλές ή σημάδια και δεν κάνει ερεθισμούς, όπως με παλαιότερες μεθόδους. Και φυσικά δεν πονάει καθόλου.

Τι θα λέγατε ότι προσφέρει με λίγα λόγια; Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να αναφέρετε σαν πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με την ενέσιμη μορφή;

-Αύξηση όγκου χειλιών
-Διόρθωση περιγράμματος ή σχήματος (contour lips)
-Γέμισμα και μείωση ρυτίδων
-Καλύτερη απορρόφηση υαλουρονικού (από τις παλαιότερες μεθόδους)
-Γίνεται απόλυτα στοχευμένη χρήση σημείων και υλικού 
-Τοποθετείται η ιδανική δοσολογία  
-Γρήγορη διαδικασία χωρίς να κουράζει τον πελάτη
-Βλέπεις άμεσα τα ορατά αποτελέσματα
-Χωρίς καμία αλλεργική αντίδραση
-Μεγάλη διάρκεια ζωής από 3 με 6 μήνες, ανάλογα την περιοχή
 
Ποιος μπορεί να το εφαρμόσει;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους χώρους ομορφιάς, αλλά λόγω της μεγάλης πίεσης του αέρα, ο ειδικός πρέπει να έχει τις κατάλληλες γνώσεις του αντικειμένου.

Δηλαδή πρέπει να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο και είναι έτοιμος να δεχτεί τους πελάτες του, σε οποιοδήποτε χώρο ομορφιάς;

Φυσικά. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από την Ευρωπαική Ένωση. Το μόνο που θα κάνει είναι να κλείσει θέση σε κάποιο σεμινάριο και θα μπορεί στο δικό του beauty salon να το εφαρμόσει εύκολα και γρήγορα, στους πελάτες του.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Έτσι θα αποκτήστε το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν. Απλά, όμορφα, ανώδυνα και χωρίς κίνδυνο!

Υπάρχουν κάποια σεμινάρια άμεσα που θα διδάξετε αυτή την τεχνική;
 Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), την Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ιταλία. Για κρατήσεις  θέσεων, για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να καλούν στο 6907395257 ή στο 2114091876.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μας δώσατε κ.Ανδρεάδη και εύχομαι αυτά που βλέπουμε μερικές φορές από αστοχίες υλικού ή από κακές δουλειές των "πλαστικών χειρουργών" να εξαλείψουν από την αγορά της ομορφιάς.

-Ευτυχώς με τη νέα αυτή μέθοδο δεν έχουμε αστοχίες και "επικίνδυνες αποστολές" στα πρόσωπα των γυναικών, κυρίως. Βρισκόμαστε σε νέα εποχή της βιομηχανίας της ομορφιάς. Αυτά που φοβόταν ο κόσμος, τελείωσαν. Τώρα οι έξυπνες τεχνικές βάζουν πάνω από όλα την υγεία και μετά το κέρδος.
Και εγώ σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την ευκαιρία που μου δώσατε να εξηγήσω στο κοινό σας, πόσο απλά, όμορφα, ανώδυνα και πάνω από όλα χωρίς κίνδυνο, μπορεί να αποκτήσει ένα πρόσωπο που πάντα ονειρευόταν.








πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου