Πώς μπορείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου φυσικά;

Είναι σημαντικό, το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε ότι πρέπει να αφαιρείς το μακιγιάζ σου ειδικά πριν κοιμηθείς. Πώς μπορείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου φυσικά;

Στην αγορά θα βρεις ένα σωρό μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και ένα σωρό επίσης καθαριστικά για τον κάθε τύπο δέρματος. Όμως, πώς μπορείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ φυσικά;

Υπάρχουν πολλές σπιτικές «συνταγές» που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με απλά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου. Και σίγουρα είναι υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σου χωρίς να το ερεθίσεις.

Γάλα

Πώς μπορείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου

Το γάλα κάνει καλό στην υγεία σου αλλά κάνει καλό και στο πρόσωπό σου. Τα λίπη και οι πρωτεΐνες στο γάλα, ενυδατώνουν την επιδερμίδα σου και διατηρούν τη σύσταση του δέρματός σου.
Αν έχεις ένα «βαρύ» μακιγιάζ που πρέπει να αφαιρέσεις, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο γάλα ή λάδι. Πάρε ένα βαμβάκι, βούτα το στο γάλα ή στο λάδι και αφαίρεσε το makeup σου. Αυτό θα ανανεώσει το δέρμα σου και θα αφαιρέσει όλα τα προϊόντα που είχες βάλει.
Τέλος, μπορείς να ξεπλύνεις με άφθονο νερό.

Baking Soda και μέλι

Αυτή η συνταγή λειτουργεί για κάθε τύπο μακιγιάζ. Βάλε λίγο μέλι σε ένα καθαρό ύφασμα και μετά λίγη μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, καθάρισε το πρόσωπό σου με αυτό. Αυτός ο συνδυασμός θα καθαρίσει το πρόσωπό σου ενώ θα κάνεις και απολέπιση. Επομένως.. 2 σε 1! Μην βάλεις πολύ δύναμη για να μην βλάψεις το δέρμα σου.

Χυμό από αγγούρι

Πώς μπορείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου

Τα περισσότερα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν αγγούρι, το οποίο σε βοηθά να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Πάρε ένα αγγούρι και βάλτο στο blender και κάντο μια πάστα.
Τα αγγούρια έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, έτσι ώστε να βοηθήσουν το ερεθισμένο δέρμα ή το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή. Βάλε, λοιπόν, το αγγούρι στο blender, πρόσθεσε και λίγο λάδι και έχεις έτοιμο το καθαριστικό σου.

Ατμός

Ναι, καλά διάβασες! Ο ατμός είναι ένας πολύ καλός και φυσικός τρόπος για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Βάλε λίγο νερό να βράσει και κάθισε από πάνω για μερικά λεπτά.
Θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις τα προϊόντα μακιγιάζ από το πρόσωπό σου. Ο ατμός είναι ένας τρόπος φροντίδας του προσώπου που επιλέγουν πολλές διασημότητες, καθώς μεταξύ άλλων ανοίγει τους πόρους και αφαιρεί τη βρωμιά.









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου