Πως να διαλέξεις σωστό μολύβι φρυδιών!

Sosto molivi fridia2
 
Πολλές φορές έχεις αντικρίσει στο δρόμο κορίτσια που τα φρύδια τους είναι κάπως δυσανάλογα με τα υπόλοιπα φυσικά τους χρώματά.


Ναι, κάτι δεν πάει καλά. Έβαλαν λάθος απόχρωση μολύβι φρυδιών! Τα φρύδια μας είναι το κάδρο των ματιών μας. Οφείλουμε να τα περιποιούμαστε όπως το υπόλοιπο πρόσωπό μας και να φροντίζουμε να τα βάφουμε σωστά για να μην έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα! Πόσο μάλλον φέτος, που ο 2015 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά που θέλει τα φρύδια άψογα.
  Sosto molivi fridia3
 
Φύγαμε να διαλέξουμε το σωστό μολύβι φρυδιών ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας! Γιατί πως να το κάνουμε, το χρώμα των φρυδιών μας πρέπει να συμβαδίζει με το χρώμα των μαλλιών μας!
Ξανθό μαλλί: ζεστές αποχρώσεις όπως γκρι και σταχτί. (έναν μόνο τόνο πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών)
  Sosto molivi fridia4
 
Μαύρο μαλλί: μαύρη απόχρωση.
  Sosto molivi fridia5
 
Καστανό μαλλί: απαλή καφέ απόχρωση. (2 τόνους πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών)
  Sosto molivi fridia6
 
Κόκκινο μαλλί: δε χρειάζεται να συμβαδίζει το χρώμα των φρυδιών με το χρώμα των μαλλιών. Συνήθως προτιμάται δύο τόνους πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών!
  Sosto molivi fridia7
 
Extra Tip: Χρησιμοποίησε το μολύβι μόνο για να καλύψεις τα κενά των φρυδιών σου και πάντα με απαλές κινήσεις. Μην τραβάς γραμμές με το μολύβι γιατί τότε θα δημιουργήσεις ένα ψεύτικο φρύδι και τίποτα παραπάνω!









πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου