5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις ένα σπασμένο νύχι! (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για να αντιμετωπίσεις ένα σπασμένο νύχι
Σου αρέσει να έχεις καλοφτιαγμένα και περιποιημένα νύχια, αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και σου χαλάει αυτή η επιθυμία. Όλες μας έχουμε περάσει από την άβολη στιγμή, που προσπαθείς να ανοίξεις, για παράδειγμα, μια συσκευασία ή το παράθυρο του σπιτιού σου και ξαφνικά ακούς ένα «κρακ».

 

Δεν ήταν κάτι άλλο από το νύχι σου που σιγά σιγά σε εγκαταλείπει και ο θυμός σε κυριεύει. Όσο χαζό κι αν ακούγεται ξέρουμε αυτό το συναίσθημα.

 Έσπασε το νύχι σου; Μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε τους τρόπους για να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και σαν ενήλικας! Για δες τι λένε οι ειδικοί!

 

Κόλλησε το με ειδική κόλλα για τα νύχια

Εάν έχει σπάσει σε κάποιο σημείο, αντί να το κόψεις ολοκληρωτικά μπορείς να εφαρμόσεις μια ειδική κόλλα, κάτι που θα έχει γρήγορα αποτελέσματα.

Με τη λίμα σου γυάλισε λίγο την επιφάνεια του νυχιού και άπλωσε λίγες σταγόνες απ’ την κόλλα, ώστε να ενώσει γρήγορα το κενό που δημιουργήθηκε. Όταν στεγνώσει, κάλυψέ το με 3 στρώσεις από μανό. Μπορείς να βρεις την κόλλα εύκολα σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς ή να την προμηθευτείς από κάποιον ειδικό.

Αντικατάστησέ το με ένα ψεύτικο

Εάν η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και η πρώτη επιλογή δεν μπορεί να εφαρμοστεί, μπορείς απλά να το αντικαταστήσεις με ένα ψεύτικο ή ένα προσθετικό, μέχρι το φυσικό σου νύχι να μεγαλώσει όπως πριν. Εάν δεν θες να επισκεφθείς την αισθητικό σου, μπορείς να αγοράσεις ένα σετ «έτοιμων» νυχιών που πουλάνε σε όλα τα καταστήματα.

 Πιο δραστικά μέτρα

Εάν το νύχι σου είναι ραγισμένο και κυριολεκτικά κρέμεται, μπορεί να χρειαστεί να λάβεις πιο δραστικά μέτρα με ένα τζελ και μια ενισχυτική μεμβράνη.

Με ένα ειδικό τζελ κόλλησε την σπασμένη επιφάνεια, αφού έχεις λιμάρει την περιοχή και κόψε ένα κομμάτι απ’ την ενισχυτική μεμβράνη στο σχήμα του νυχιού σου.

Στη συνέχεια, πέρασε σταθεροποιητικό τζελ και πρόσθεσε τη μεμβράνη μέχρι να την απορροφήσει.

Αφού του δώσεις το σχήμα που επιθυμείς, πέρνα ξανά το τζελ για να σταθεροποιηθεί όσο περισσότερο καλά γίνεται, στη συνέχεια λίμαρε το και βάψε το με το χρώμα της επιλογής σου.

 Χρησιμοποίησε σακουλάκι τσαγιού

Όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους στο Ίντερνετ.

Θα χρειαστείς ένα κομμάτι από το σακουλάκι του τσαγιού, από αυτά που συνήθως βάζεις στο νερό, το οποίο θα κολλήσεις στην σπασμένη περιοχή με μια ειδική κόλλα.

Αφού σιγουρευτείς ότι είναι καλά σταθεροποιημένο, λίμαρε το νύχι σου και βάψε το.

Αυτή η μέθοδος απαιτεί λίγη συντήρηση, εφαρμόζοντας κάθε λίγες μέρες μια άλλη στρώση κόλλας πάνω από το κομμάτι τσαγιού για να το κρατήσει. Τόσο απλά, τόσο εύκολα!

 Σωστό λιμάρισμα και φροντίδα

 Θεώρησε το ως την τελική και μόνιμη διόρθωση.
Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι μια επισκευή, μια δύσκολη και βαθιά ρωγμή ή σπάσιμο θα φαίνεται και θα χρειάζεται συνεχή φροντίδα.

Εάν το σπάσιμο βρίσκεται σε ένα βολικό σημείο για να μπορέσει να αποκοπεί, ίσως είναι πιο εύκολο να το αφαιρέσεις και να κόψεις στη συνέχεια και τα υπόλοιπα νύχια για να έχουν ίδιο μήκος.

Να ενυδατώνεις καθημερινά τα χέρια σου και ειδικά τα δάχτυλά σου με έλαια. Τα νύχια εκτίθενται συνεχώς σε σαπούνια χεριών, χημικά και νερό, κρατώντας τα ενυδατωμένα και λιμαρισμένα είναι η καλύτερη λύση για να τα σώσεις από το σπάσιμο τους.







πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου