4 τάσεις της μόδας του 90′ που επιστρέφουν

Η δεκαετία του 90 επιστρέφει. Μπορεί να έχουμε καιρό να δούμε εμπνεύσεις που να συνδέονται με εκείνη την εποχή, η επιστροφή της αισθητικής αυτής της δεκαετίας στη σκηνή της μόδας έχει αναστήσει μερικά πολύ συγκεκριμένα κομμάτια της ντουλάπας. Μερικά από αυτά είναι τα denim, το δέρμα και τα φανταχτερά υφάσματα.


Είτε σου αρέσει, είτε όχι οι τάσεις της μόδας του 90 επιστρέφουν το 2019 και μπορεί να γίνουν πιο έντονες το 2020. Η μόδα το 2019 εμπνευσμένο από αυτή την δεκαετία θα επιτάσσει πιο ζωντανά χρώματα, τζιν και παντελόνια ψηλοκάβαλα και κομμένες μπλούζες. Η μεγαλύτερη επιστροφή που θα γίνει είναι τα σορτς ποδηλασίας.

Εδώ θα βρεις 4 trends που θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά εάν θέλεις να συμπλεύσεις σε αυτή τη νέα μόδα:

Έντονα – φωσφοριζέ χρώματα



Την δεκαετία του 90 κυριαρχούσαν τα έντονα χρώματα. Τώρα τα άτομα που μεγάλωσαν εκείνη την δεκαετία έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε εκείνες τις επιλογές. Πιο συγκεκριμένα το έντονο – φωσφοριζέ κίτρινο, πράσινο και ροζ, επιστρέφει!

Stonewashed Denim



Το stonewashed denim ήταν ένα must gave κομμάτι για την δεκαετία του 90, και θα επιστρέψει. Ωστόσο, δεν είναι ένα οποιοδήποτε είδος denim θα πρέπει να είναι ξεθωριασμένο. Το ξεθωριασμένο ύφασμα ήταν παντού στις πασαρέλες στις συλλογές άνοιξης / καλοκαιριού του 2019 σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες.

Σορτς ποδηλασίας



Μπορεί να πίστευες ότι αυτή η μόδα πέρασε και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ, όμως τα σορτς ποδηλασίας επιστρέφουν το 2019. Αυτή είναι ίσως ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες για όσους ακολουθούν πιστά την μόδα.

Αθλητική εμφάνιση



Μην χλευάσεις την επιστροφή αυτή, η οποία ήταν εκτός μόδας για αρκετά χρόνια, γιατί μερικούς από τους πιο πολυτελείς οίκους την ένταξαν στις πασαρέλες τους.







πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου