Αποτέλεσμα εικόνας για underwear woman wallpaper

Καλύτερη ποιότητα στην μόδα, σίγουρα σημαίνει και μεγαλύτερο κόστος, το οποίο όμως μεταφράζεται και σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ιδανικά, όλες μας θα ακολουθούσαμε αυτόν τον κανόνα εάν μπορούσαμε να αντέξουμε το κόστος, το ιδανικό όμως δεν σημαίνει και εφικτό.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα που όχι μόνο θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εάν επενδύσεις περισσότερα χρήματα για την αγορά τους, αλλά θα είναι γενικότερα καλύτερα και για την υγεία σου.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι αυτά τα 3 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αγοράζεις φθηνά.

#1. ΠΛΕΚΤΑ

Ένας τομέας στον οποίο η επιθυμία της ποσότητας έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προηγούμενο σε θέμα ποιότητας, είναι τα πλεκτά κομμάτια. Μάλλινες μπλούζες και ζακέτες, που κομπιάζουν στο πρώτο πλύσιμο και αντικαθίστανται μετά από δύο σεζόν.


Επιπλέον, τα περισσότερα φθηνά πλεκτά περιέχουν αλλεργιογόνα συστατικά που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα σου, προερχόμενα από παράγωγα του πετρελαίου όπως πολυαμίδιο κ.α. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αγοράσεις μάλλινο πουλόβερ, προτίμησε ένα και καλό. 

Εκτός του ότι θα είναι πιο απαλά για το δέρμα σου, θα τα φορέσεις για πολλά περισσότερα χρόνια.

#2. ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ

Τα φθηνά παπούτσια και ιδιαίτερα τα ψηλοτάκουνα, μπορούν να αποδειχτούν επικίνδυνα και να σε απογοητεύσουν την χειρότερη στιγμή προσγειώνοντας σε…απότομα. Ακόμη και εάν εξαιρέσεις τον κίνδυνο να βρεθείς με τακούνια χωρίς τακούνι…μια κακή κατασκευή παπουτσιού μπορεί να προκαλέσει από πόνους και κάλους στα πόδια, μέχρι πόνο στη μέση σου. 

#3. ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Ξεκινώντας από το σουτιέν, πρέπει να ξέρεις πως ένα σουτιέν με κακή εφαρμογή και κακή στήριξη μπορεί να βλάψει πραγματικά το στήθος σου. Γενικότερα όσον αφορά τα εσώρουχα, η κακή ποιότητα υφασμάτων (συνθετικά) μπορεί όχι μόνο να ερεθίσει το δέρμα σου αλλά και την ευαίσθητη περιοχή. 

 Σχετική εικόνα

Προτίμησε βαμβακερά και μεταξωτά που όχι μόνο είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, αλλά δείχνουν και πιο όμορφα. 









πηγη:thecover