Δείτε πως θα αποκτήσετε το τέλειο wavy hair look! (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για beachy waves hair

Έρχεται Κυριακή και ο καιρός θα είναι μια χαρά. Αυτό σημαίνει ότι σας βλέπω κιόλας στο κέντρο για ψώνια, brunch, καφέ και πάει λέγοντας. Αυτό επίσης σημαίνει ότι πρέπει να έχετε επιμεληθεί τα μαλλιά σας γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γυρίσετε σπίτι αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί.


Και ένα wavy look είναι ότι πρέπει αφού λιγάκι υγρασία έχει και δεν σας προτείνω ολόισια και sleek ειδικά αν έχετε σπαστά μαλλιά. Αυτό που θα χρειαστεί απαραιτήτως είναι ένα σίδερο για μπούκλες. Επίσης ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από την θερμότητα και υπομονή. Δεν θέλω βιασύνες. Στην ανάγκη μπορείτε να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Αρχικά θα λουστείτε με ένα απαλό σαμπουάν. Στη συνέχεια θα απλώσετε conditioner αλλά προσοχή μην το παρακάνετε γιατί αν τα μαλλιά σας είναι πολύ μαλακά το σπάσιμο θα χαλαρώσει υπερβολικά και πριν το έρθει το απόγευμα θα εξαφανιστεί.  

Ίσως είναι καλύτερο να λουστείτε σήμερα το βράδυ, να τα στεγνώσετε και να συνεχίσετε με το styling αύριο το πρωί.

Αφού λοιπόν απλώσετε το σπρέι για προστασία ξεκινάτε με μία τούφα τη φορά. Δείτε προσεχτικά το video που ακολουθεί και αντιγράψτε τις κινήσεις. Είναι πολύ εύκολο, πιστέψτε με. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι οι κινήσεις να είναι γρήγορες αλλά όχι βιαστικές. Δηλαδή το σίδερο πρέπει να μείνει μερικά μόνο δευτερόλεπτα στα μαλλιά ώστε να μην τους προκαλέσετε φθορά.
Θα σας πάρει μερικά λεπτά και σας προτείνω να έχετε τελειώσει με το μακιγιάζ πριν ξεκινήσετε το φορμάρισμα. Την τελευταία πινελιά των χειλιών αφήστε μόνο, όπου ένα lip balm είναι τέλειο.

Αφού ολοκληρώσετε το χτένισμα χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα σας και απλώστε μικρή ποσότητα σπρέι φιξαρίσματος ώστε να παραμείνουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχω να σας πω ότι την επόμενη μέρα θα είναι ακόμη ωραιότερα.











πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου