Το snakeskin όμως έλειπε τόσα χρόνια που το αισθανόμαστε πιο fresh από τα υπόλοιπα animal prints. Στο κάτω-κάτω εάν ολόκληρη Μέγκαν Μάρκλ φόρεσε γόβες με μοτίβο αγελάδος, γιατί να μην φορέσουμε εμείς μποτάκια σε φιδέ, που είναι και πιο edgy. Για του λόγου το αληθές, δες το πιο πρόσφατο look της.

 Εάν συνυπολογίσεις πως τα runway shows πλημμύρισαν ξανά από φιδέ μοτίβα, τότε σίγουρα είναι μια αγορά που δεν θα πάει χαμένη. Δες πως φορούν οι πιο hot fashionista του κόσμου αυτό το trend και ρίξε μια ματιά στις προτάσεις αγοράς που συγκεντρώσαμε για σένα.

Πώς να φορέσεις snakeskin μπότες

Ok, η Emily μπορεί να είναι πολύ τολμηρή γενικά με το ντύσιμο της, εδώ όμως πολύ πετυχημένα συνδυάζει την ιδέα ενός tailored blazer με μια snakeskin μπότα για ένα ισορροπημένα σέξι chic στυλ.
Πώς να φορέσεις snakeskin μπότες
Η Sophia Roe, κινείται σε ουδέτερους τόνους και αφήνει τις μπότες να είναι το statement κομμάτι του look της.
Πώς να φορέσεις snakeskin μπότες
Τι θέλει το snakeskin για να αναδειχτεί; Και άλλο snakeskin σε άλλους τόνους.
Πώς να φορέσεις snakeskin μπότες
Το salmon pink πιστεύουμε πως είναι ένα από τα ανερχόμενα χρωματικά trends. Και μας αρέσει ακόμη περισσότερο επειδή ταιριάζει απίστευτα με τα φιδέ μοτίβα.
Πώς να φορέσεις snakeskin μπότες
Όσο είναι Χειμώνας μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να ενσωματώσεις μια over the knee φιδέ μπότα ακόμη και στα καθημερινά σου look.
Και μόλις έρθουν οι πρώτες πιο ζεστές μέρες, να την συνδυάσεις με ένα υπέρκομψο μάξι shirtdress.
Πώς να φορέσεις snakeskin μπότες
Φυσικά, το σατέν δίνει πόντους θηλυκότητας και κομψότητας ακόμη και στα πιο edgy κομμάτια.









πηγη:thecover