Πώς να κάνετε τα φρύδια σας ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας

 

Η Lucy Hale, η Lily Collins και η Cara Delevingne είναι μόνο μερικές από τις celebrities που μας δίνουν brow inspiration και μας έπεισαν να μην ξαναβγάλουμε τα φρύδια μας. Τα γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια ήρθαν πριν χρόνια για να μείνουν, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως η τάση αυτή ταιριάζει σε όλες.
 

Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ακριβώς ποιο σχήμα/μέγεθος φρυδιών κολακεύει εσάς και τα χαρακτηριστικά σας. Μην αγχώνεστε, παρακάτω θα βρείτε την απάντηση.

Οβάλ πρόσωπο

Αν το πρόσωπό σας έχει όβαλ σχήμα, είτε από τις τυχερές, καθώς σας ταιριάζουν τα περισσότερα σχήματα φρυδιών. Δεν υπάρχει κάποιος σταθερός κανόνας για τις γωνίες ή τις καμπύλες σε σχέση με το σχήμα του προσώπου σας συνεπώς θα πρέπει να βασιστείτε στο σχήμα των ματιών σας και το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα «καρδούλα» τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες γωνίες και το υπερβολικό «γέμισμα» με το μολύβι. Απλά «καθαρίστε» τις περιττές τριχούλες, χτενίστε τα με μία διάφανη μάσκαρα και είστε έτοιμες – στην περίπτωσή σας ακόμα και τα λίγο πιο αραιά φρύδια είναι επιθυμητά.

Στρογγυλό πρόσωπο

Έχετε στρογγυλό πρόσωπο; Τότε τα φρύδια σας χρειάζεται να έχουν έντονες γωνίες για να αντισταθμίσουν κάθετα το σχήμα του προσώπου σας. Αντίθετα, τα καμπυλωτά φρύδια θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το στρογγυλό σχήμα και αυτό συνήθως δεν κολακεύει καμία.

Μακρύ πρόσωπο

Το μακρύ πρόσωπο θέλει «απαλά», σχετικά λεπτά και μακριά φρύδια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «βαραίνετε» τα φρύδια σας με υπερβολικά προϊόντα, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει το πρόσωπό σας να μοιάζει με σταυρό.








πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου