Σχετική εικόνα
 

Διάβασε παρακάτω για τα μυστικά, τις τεχνικές και τα μαγικά προϊόντα που θα σου χαρίσουν την πολυπόθητη υγιή λάμψη.

 

#1. ΑΡΧΙΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

 Και όχι δεν εννοούμε να πίνεις πολύ νερό -αυτό εξυπακούεται αν θέλεις να λάμπεις- αλλά να αποκτήσεις μια ρουτίνα φροντίδας του δέρματος σου, που θα σε βρίσκει κάθε πρωί στα καλύτερα σου. Σωστό ντεμακιγιάζ και καθαρισμός το βράδυ, εντατική ενυδάτωση καθημερινά και ελαφριά απολέπιση μια φορά την εβδομάδα, αρκούν για να διατηρούν το δέρμα σου υγιές. Ότι επιπλέον προσθέτεις στη ρουτίνα σου -μάσκες, σέρουμ λάμψης κτλ.- είναι σίγουρα ένα συν.

 Πώς να κάνεις το πρόσωπο σου να λάμπει

#2. ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΦΗ FOUNDATION

Τα satin makeup καλύπτουν ομοιόμορφα και αφήνουν μια υγιή λάμψη στο πρόσωπο σου χωρίς να το βαραίνουν, σε αντίθεση με τα matte φινιρίσματα.

#3. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: LIQUID HIGHLIGHTER

Τα υγρά highlighter αναμειγνύονται με το foundation σου ή εφαρμόζονται πριν το foundation για διακριτική λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Αυτό που τα διαφοροποιεί από τα compact highlighters είναι πως γίνονται ένα με το δέρμα σου και φαίνονται περισσότερο φυσικά. Για περισσότερη ένταση μπορείς να το εφαρμόσεις μετά το foundation, τοπικά, στα σημεία που αντανακλούν το φως.

 

#4. COMPACT HIGHLIGHTER

Εάν θέλεις ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα, με ένα fan brush συμπλήρωσε στα ζυγωματικά highlighter σε compact μορφή.

#5. ΒΡΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΑ

Μην κοιτάς τι κάνει η κάθε youtuber και παρατήρησε τα δικά σου χαρακτηριστικά και αυτά που θέλεις εσύ να τονίσεις ώστε να λάμψουν και να βγουν προς τα έξω. Για παράδειγμα, εάν τα μάτια σου έχουν μικρή απόσταση, λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών, θα τα ισορροπήσει. Εάν η κορυφή της μύτης σου είναι αρκετά φαρδιά, τότε το highlighter σε αυτό το σημείο θα εντείνει το πρόβλημα. Κοίταξε το πρόσωπο σου στον καθρέφτη, παρατήρησε τα χαρακτηριστικά σου και δούλεψε με το highlighter στα σημεία που χρειάζονται φως.










πηγη:thecover