Αποτέλεσμα εικόνας για st valentine makeup

Εάν τις 364 μέρες του χρόνου σε βλέπει με το πιο φυσικό σου look ή ακόμη αν έχεις βρει το signature makeup look σου, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα σου συστήναμε να κάνεις μια αλλαγή. Θα τον εκπλήξει και σίγουρα θα δει μια διαφορετική πλευρά σου.

Δες παρακάτω, 4 ιδέες για μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου, που σίγουρα θα τον εντυπωσιάσουν.


Δώσε ένταση στο βλέμμα σου με ένα smokey eye που θα περιλαμβάνει eyeliner στο εσωτερικό του ματιού και σίγουρα θα σε κοιτάει στα μάτια όλο το βράδυ. Άφησε τα χείλη στο φυσικό τους και κράτησε τα ενυδατωμένα και απαλά. Kαι μην ξεχάσεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα ή faux lashes για να είναι άκρως εντυπωσιακό το look των ματιών σου και το βλέμμα σου. 

 

Όπως είπαμε και παραπάνω, εάν το έτερον ήμισυ έχει συνηθίσει να σε βλέπει στο φυσικό σου, αυτή την ιδιαίτερη ημέρα μπορείς να αλλάξεις το look σου και να τον εκπλήξεις. Τόνισε τα χείλη σου με ένα σέξι και σοφιστικέ κόκκινο κραγιόν, που σίγουρα θα τον εντυπωσιάσει και άφησε το υπόλοιπο μακιγιάζ φυσικό. Πρόσθεσε λίγη λάμψη με ένα υγρό/κρεμώδες highlighter που θα δώσει την απαραίτητη υγιή φωτεινότητα στο πρόσωπο σου.

 

Διακριτικό και sultry, ένα μακιγιάζ με ροζέ και φυσικές αποχρώσεις μόνο βαρετό δεν είναι. Αποδεδειγμένα, είναι και το αγαπημένο μακιγιάζ των αντρών. Μια γήινη taupe σκιά ή κάτι σε ροδακινί, σε συνδυασμό με ένα berry ρουζ και ένα ροζέ κραγιόν, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα και λαμπερή. Απαραιτήτως, καθόρισε το σχήμα των χειλιών σου και μην φοβηθείς το overlining, αφού θα είναι σε κοντινό τόνο με τον φυσικό τόνο των χειλιών σου. Έτσι, θα δείξουν μεγαλύτερα και πιο “ζουμερά”.

 

Φυσικό και σέξι, ένα εξωτικό κραγιόν σε ζεστούς φούξια τόνους, ταιριάζει απίστευτα σε όλες και φέρνει ρομαντικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές νύχτες ένα βήμα πιο κοντά. 









πηγη:thecover