4 Tips για το απόλυτο Jean, για εσάς!

Αποτέλεσμα εικόνας για jean model

Κάθε σεζόν φέρνει και νέα trends που θέλουμε να δοκιμάσουμε, αλλά αν υπάρχει ένα κομμάτι που θα βρίσκεται πάντα στα αγαπημένα μας αυτό είναι το τζιν. Διαχρονικό και ευέλικτο, ένα καλό τζιν αποτελεί βασικό κομμάτι σε μία γκαρνταρόμπα που μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε, είτε είναι skinny είτε wide-leg.
 
Αλλά το να βρούμε το ένα τζιν που θα μας κάνει τέλεια μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη υπόθεση. Ίσως η μέση να μην "κάθεται" καλά ή το πίσω μέρος να είναι λίγο φαρδύ και να μας πάρει ώρες να δοκιμάζουμε μέχρι να βρούμε το σωστό.

Εμείς φτιάξαμε μία λίστα με μερικά tips που μπορείτε να έχετε κατά νου την επόμενη φορά που θα βγείτε προς αναζήτηση του τέλειου τζιν, έτσι ώστε να μην προβληματιστείτε ποτέ ξανά:

Τεστάρετε το πόσο ελαστικό θέλετε να είναι

Ένα πολύ ελαστικό τζιν θα είναι και το πιο άνετο, αλλά θα "χαλαρώσει" και θα χάσει το σχήμα του με τον καιρό. Ένα αυθεντικό και μη-ελαστικό τζιν μπορεί να μην είναι άνετο στην αρχή, αλλά μετά από λίγο θα ανοίξει και θα πάρει το σχήμα του σώματός σας.

Κάντε ποιοτικό έλεγχο

Ένα τζιν είναι επένδυση και θα πρέπει να κρατήσει για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Μερικές φορές αξίζει να δώσετε λίγα περισσότερα χρήματα για κάτι που θα κρατήσει. Όταν το δοκιμάσετε και το βγάλετε, δείτε αν θα επιστρέψει στο σχήμα που είχε πριν - αν ναι, θα ξέρετε πως η ποιότητά του είναι καλή.

Μετρήστε την περιοχή μεταξύ καβάλου και αστραγάλου

Είναι ο πιο εύκολος και πιο σωστός τρόπος να δείτε αν θα σας κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πάντα τι σας ταιριάζει από το ύψος ή τον σωματότυπο - δύο άνθρωποι μπορεί να έχουν το ίδιο ύψος, αλλά διαφορετικό μήκος στα πόδια. 

Τσεκάρετε τις τσέπες

Έχετε ασχοληθεί ποτέ με το πόσο μεγάλες είναι οι τσέπες του τζιν σας; Η τσέπη πρέπει να βρίσκεται λίγο πιο πάνω από εκεί που τελειώνουν οι γλουτοί σας. Όσο μεγαλύτερες είναι οι πίσω τσέπες, τόσο μεγαλύτεροι θα δείχνουν οι γλουτοί σας.








πηγη:jenny


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου