Ποια θα είναι τα κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2019;

Αυτά είναι τα κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2019 και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο-πολύ αναμενόμενα και ίδια με πέρυσι. Τα είδαμε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, τα είδαμε στις street style εμφανίσεις και κάτι μας λέει ότι αυτά είναι που θα ζητήσουμε τη νέα χρονιά απ’ τους κομμωτές μας.

Εάν εδώ και καιρό σκέφτεσαι μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου, αποθήκευσε μία από αυτές τις φωτογραφίες στο κινητό σου και κλείσε άμεσα ένα ραντεβού σε κομμωτήριο που εμπιστεύεσαι, γιατί μια αλλαγή στην εμφάνιση έστω και μικρή συνεπάγεται και μια αλλαγή στη διάθεση!

Pixie ασύμμετρο

Έγινε τάση το 2018, όταν το είδαμε από την πρωταγωνίστρια του «La Casa de Papel», Úrsula Corberó. Παρόλα αυτά, το ασύμμετρο pixie αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη τάση το 2019. Η ασυμμετρία θ’ αφορά κυρίως τις αφέλειες μπροστά στα μάτια, αλλά και το κόψιμο των μαλλιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού.


Curtain bangs

Οι αφέλειες «κουρτίνες» είναι οι αφέλειες που αγαπούν οι Γαλλίδες και είναι αυτές που αγαπήσαμε στην Jane Birkin, αλλά και την Brigitte Bardot. Είναι το ιδανικό κούρεμα για όσες δεν θέλουν μια μεγάλη αλλαγή, αλλά και για όσες έχουν μακριά μαλλιά. Εκτός από τις αφέλειες «κουρτίνες» αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι επιστρέφουν όλων των ειδών οι αφέλειες, όποτε όποιο στιλ κι εάν διαλέξεις, να ξέρεις ότι δεν θα είναι λάθος.


Μακρύ καρέ

Είναι τάση τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το μακρύ καρέ και φέτος. Το σωστό μήκος είναι αυτό που φτάνει ακριβώς στο ύψος των ώμων.


Μαλλιά XXL

Τα μακριά μαλλιά είτε τ’ αγαπάς είτε σε κουράζουν και δεν τα μπορείς καθόλου. Εάν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, τα νέα είναι καλά, γιατί τα μακριά μαλλιά γίνονται ξανά τάση, αρκεί οι άκρες τους ν’ είναι υγιείς!


Kοντό καρέ

Αυτό που φτάνει λίγο κάτω από τα αυτιά, αλλά κι αυτό που είναι στο ίδιο ύψος μ’ αυτά, είναι το κούρεμα που έχουμε δει περισσότερο τα τελευταία χρόνια και δεν είμαστε έτοιμες να το αποχαιρετήσουμε ακόμη, γιατί είναι η επιτομή του στιλ και του σικάτου!


 

 

 

 

 

πηγη:ipop



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου