Η πλειοψηφία των κουρεμάτων στρέφεται προς την urban τάση.

Αποτέλεσμα εικόνας για urban hair

Αυτή περιλαμβάνει ανατρεπτικά κουρέματα, παιχνίδι με το έντονο χρώμα και φαντασία, στοιχεία που γεννούν τα πιο statement hairstyles.


 

CROPPED PINK
Το δυναμικό λουκ παίζει με το μεταλλικό ροζ και ένα ανατρεπτικό pixie cut. Το κούρεμα φέρει ευθείες γραμμές, ενώ τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η γεωμετρία της αφέλειας και η λάμψη του μεταλλικού χρώματος.


 

BLUE BLACK CROP
Το μαύρο και το μπλε συνδυάζονται με ξεχωριστό τρόπο, με το μπλε να προσδίδει την απολαυστική αντίθεση. Το κούρεμα περιλαμβάνει ένα συμμετρικό fringe που αγκαλιάζει το πρόσωπο, ενώ πίσω στο τελείωμα, διατηρεί μια ίσια γραμμή.


 

DIFFERENT HEIGHTS
Ένα καλλιτεχνικό λουκ με έντονες διαβαθμίσεις στα μήκη. Στο κεφάλι κυριαρχεί ένα undercut το οποίο ακολουθείται από ένα χαμηλό κούρεμα στο πίσω μέρος. Στο πλάι τα μαλλιά ανοίγουν το μήκος τους, το οποίο έχει ενισχυθεί με πλούσιες χρωματικές επιλογές.


 

RED VOLUME
Οι αποχρώσεις του κόκκινου, ειδικά η ginger και τα μεταλλικά, γίνονται τα τέλεια χρώματα για τον χειμώνα. Στο εικονιζόμενο λουκ το έντονο κόκκινο αναδεικνύεται μέσα από τον έντονο όγκο και τους κυματισμούς ενός ανατρεπτικού λουκ.


 

FADED PASTELS
Τα pastel χρώματα είναι ο πρωταγωνιστής των τάσεων. Στο συγκεκριμένο κούρεμα, το οποίο φέρει ασύμμετρες πινελιές, τα pastel αναμειγνύονται μεταξύ τους σε διαφορετικές αποχρώσεις και παραδίδουν ένα επιτηδευμένα ξεθωριασμένο αποτέλεσμα.


 

ULTRA BLACK
Το βαθύ μαύρο είναι το χρώμα του χειμώνα. Στο λουκ τα πυκνά ίσια μαλλιά και οι βαριές αφέλειες συνδυάζονται εξαιρετικά με το σκούρο χρώμα. Το συνολικό αποτέλεσμα έχει μοντέρνο χαρακτήρα και ξεχωρίζει από μακριά.










πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου