Αποτέλεσμα εικόνας για glam hair

Η πιο λαμπερή στιγμή του χρόνου πλησιάζει και εμείς σας προτείνουμε μοντέρνα hairstyles που θα σας κάνουν να λάμπετε πιο πολύ από ποτέ.


MODERN WAVES

 

Οι πλούσιοι και αφράτοι κυματισμοί αναδεικνύονται σε ένα μεσαίου μήκος χτένισμα. Το look είναι ιδανικό για τις glamour εξόδους σας, καθώς αποπνέει θηλυκότητα και μοντέρνα αισθητική.

PINK FISHTAIL

 

Μοντέρνο και με έντονο χρώμα, αυτό το hairstyle απευθύνεται στις γυναίκες που γυρεύουν κάτι διαφορετικό. Το μεταλλικό ροζ αναδεικνύει τις αποχρώσεις του, ενώ το hairstyle περιλαμβάνει μια fishtail πλεξούδα και μια λαμπερή, λεία υφή μαλλιών.

DRAMATIC FRINGE

 

Το εντυπωσιακό Pixie φέρει δραματικά vibes, τα οποία ξεπροβάλλουν από το υπερυψωμένο fringe. Τα μαλλιά είναι δομημένα με ακρίβεια με στόχο να αποδώσουν ένα ανατρεπτικό look.

GLAMOUR PIXIE

 

Ένα διαφορετικό pixie cut το οποίο φέρει ανατρεπτικές γραμμές. Τα πλάγια είναι ξυρισμένα, ενώ στην αντίθετη πλευρά διαμορφώνεται ένας πλούσιος κυματισμός της φράντζας, ο οποίος παραπέμπει σε glamour αισθητική.

FESTIVE BRAID

 

Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορούν να επιλέξουν ένα σικ hairstyle, όπως η fishtail πλεξούδα. Το μυστικό βρίσκεται στο πλέξιμο, ενώ η τελική πινελιά μπορεί να περιλαμβάνει ένα χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ.

ROMANTIC UPDO

 

Τα ρομαντικά updos αποτελούν διαχρονική και ασφαλής επιλογή. Φέτος τα Χριστούγεννα συνδυάστε το updo με έντονες φράντζες και εντυπωσιακά δεσίματα στο πίσω μέρος.

MONO BRAID

 

Η πλάγια πλεξούδα μπορεί να συνδυαστεί με τα Hollywood waves, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό και σικ αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός είναι μοντέρνος, ενώ η προσθήκη ενός χρυσού αξεσουάρ θα απογειώσει το hairstyle.









πηγη:myextension