Αποτέλεσμα εικόνας για hair trends 2019

Ο μήνας μόδας πέρασε και μας ενημέρωσε τι θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν όμως μπαίνουμε στο νέο έτος και δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια αναδρομή στα runway shows της σεζόν, για να αναλύσουμε τα καλύτερα hair trends που αναδύθηκαν.


Επιπλέον, αφού το instagram, τα σαλόνια ομορφιάς, τα editorials και οι street stylers πυροδοτούν τα δικά τους hair trends, διαλέγουμε τις Φθινοπωρινές τάσεις στα μαλλιά που πιστεύουμε πως θα δούμε περισσότερο.

 Μαλλιά 2019

MESSY BUNS

Chanel, Tom Ford και άλλοι μας διευκολύνουν την ζωή πραγματικά και επαναφέρουν τον ατημέλητο κότσο, για όλες εμάς που δεν έχουμε χρόνο για επιμελημένο styling. Φυσικά, για να μην δείξεις ολόκληρη ατημέλητη, προτίμησε το σε συνδυασμό με ένα glam/chic/accessorized look.

 Μαλλιά 2019

90s HAIR ACCESSORIES

Μπαρέτες, κλιπς, ζιγκ-ζαγκ στέκες, χτενάκια, κλάμερ μπανάνα και όλα αυτά που χρησιμοποιούσες στο σχολείο για να κρατάς τα μαλλιά στη θέση τους…επανέρχονται.

 Μαλλιά 2019

ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Curtain αφέλειες αλά Brigitte Bardot και sleek χωρίστρες στη μέση, θα κυριαρχήσουν με όλη τους την απέριττη κομψότητα.

 Μαλλιά 2019

GLASS HAIR

Olivia Culpo, Kim K, Hailey Baldwin είναι μερικές μόνο από τις fashionista που έχουν υιοθετήσει το trend του “γυαλισμένου” μαλλιού.

Μαλλιά Φθινόπωρο 2018-Χειμώνας 2019

ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Στεφάνι, απλές, περίτεχνες, ψηλές, χαμηλές, μπερδεμένες με αξεσουάρ, Γαλλικές, Ολλανδικές, λεπτά μποέμ πλεξουδάκια…..οι πλεξούδες γενικότερα είναι in και τον Χειμώνα 2019.

 Μαλλιά Χειμώνας 2019

80s HAIRTRENDS

Σφιχτές μπούκλες, μαύρες κορδέλες, ανασηκωμένες πλαϊνές φράντζες είναι τα 80s hair trends που είδαμε φέτος να επανέρχονται.











πηγη:thedot