Αποτέλεσμα εικόνας για κανελι μαλλια

Το καστανό χρώμα μαλλιών είναι όμορφο. Είναι κομψό, αριστοκρατικό, κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο φωτεινό…
Γενικά λατρεύουμε το καστανό παρ᾽όλο που είμαστε ξανθές και έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους για να το αγαπάμε τόσο.


Το ξανθό βλέπεις, μας φέρνει στο μυαλό φαγητά! Όχι burgers και pizza αλλά λαχταριστές σοκολάτες και φουντούκι, αγαπημένο καφέ και κανέλα.


Είπαμε λοιπόν να βοηθήσουμε τα καστανά κορίτσια με τα μαλλιά τους αυτή την Κυριακή. Βρήκαμε λοιπόν 6 λαχταριστά χρώματα, ίδια με τα αγαπημένα μας φαγητά για να ανανεώσεις το χρώμα σου πριν τα Χριστούγεννα.


1chest


ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
Είναι ένα θερμό καστανό με ανταύγειες που θα ταιριάξει τέλεια με κάθε χρώμα επιδερμίδας. Μπορείς να το κάνεις με balayage ή painting.



2milc ch


ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Ένα απίστευτα γλυκο και κολακευτικό χρώμα, ιδανικό αν θέλεις να κάνεις ένα πιο ανοιχτό καστανό. Συγκαταλέγεται στα θερμά χρώματα.



3 latt


LATTE
Ναι, είναι το χρώμα που θυμίζει τον απολαυστικό σου καφέ και γίνεται με ανταύγειες, balayage ή και painting. Πρόσεξέ το μόνο γιατί μπορεί να οσυ φανεί πολύ ανοιχτό.



4dark ch


ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Είναι ζεστό, σκούρο, λαχταριστό και πολυτελές. Είναι το τέλειο καστανό για όλες, ακόμα και για ξανθές που θέλουν να σκουρύνουν.



5coff


ΚΑΦΕΣ
Είναι το θερμό χρώμα του καφέ που μοιάζει απόλυτα φυσικό. Συνδύασέ το με μία θεραπεία gloss στο κομμωτήριο για τέλεια εντυπωσιακό αποτέλεσμα.



6cinn


ΚΑΝΕΛΑ
Είναι το πιο περιπετειώδες ξανθό για α κορίτσια που δεν φοβούνται το κόκκινο. Γίνεται με painting και πάει σε όλες.












πηγη:queen