Σχετική εικόνα

Όπως σίγουρα ξέρεις, το μπαλαγιάζ είναι η καλύτερη τεχνική που μπορείς να επιλέξεις για ένα χαμηλής συντήρησης χρώμα. Μπορείς με ένα διακριτικό μπαλαγιάζ, να δώσεις διάσταση και χρώμα στα μαλλιά σου, κρατώντας τη βάση σου στο φυσικό της χρώμα, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεσαι συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο για να το ανανεώσεις.


Επιπλέον, είναι μια καλή λύση για να σταματήσεις να ανοίγεις συνεχώς την ρίζα σου -εάν σου αρέσουν τα ξανθά- και να ξαναγυρίσεις στο φυσικό σου, κρατώντας όμως και ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά σου.

Τέλος, είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να δώσεις χαρακτήρα σε μονόχρωμα και βαρετά μαλλιά. Δες παρακάτω 10 εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά και πάρε έμπνευση για το δικό σου look.
 Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά
 
Σταχτί ξανθό ombre σε μια κατάμαυρη βάση. Φυσικό αποτέλεσμα που δεν χρειάζεται κάθε μήνα επισκέψεις στο κομμωτήριο για να ανανεώσεις την ρίζα σου.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Σταχτί ξανθό και εδώ, σε πολύ πιο λεπτές ανταύγειες που έχουν δημιουργηθεί ίσα-ίσα για να δώσουν διάσταση.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


From brashy to ashy λένε οι κομμωτές. Εάν το ντεκαπάζ σου πήγε στραβά, ένα σωστό μπαλαγιάζ θα επαναφέρει πιο φυσικά χρώματα στα μαλλιά σου.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Οι γκρι/ασημί αποχρώσεις είναι ότι πιο hot μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου. Ιδίως εάν έχεις αρχίσει να γκριζάρεις είναι μια καλή λύση. Εάν έχεις γκριζάρει στο στεφάνι, ζήτα από τον colorist να δημιουργήσει και framing ανταύγειες που θα πλαισιώσουν το πρόσωπο σου. Τέλος, μπορεί να προσθέσει και λίγο ανοιχτό μοβ στις άκρες, εάν θέλεις κάτι πιο νεανικό.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Η απόδειξη πως το μπαλαγιάζ είναι ότι πιο “φυσικό” για τα μαλλιά σου. Σοκολατί μπαλαγιάζ ανταύγειες σε μια φυσική σκούρα βάση, που ζωντανεύουν το χρώμα. Διακριτική τεχνική για να δώσει διάσταση στα μαλλιά.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Σε μαύρη βάση, φυσικά μπορείς να παίξεις και με πολλούς τόνους -όπως τα διαφορετικά κάραμελ στην φώτο- και να δώσεις ένα 3D αποτέλεσμα που πραγματικά εντυπωσιάζει. Τέλειο για τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλεις ένα πιο sunkissed look, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από την φυσική σου βάση.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Όταν συνδυάζεται το λευκό με το μαύρο στα ρούχα, γιατί όχι και στα μαλλιά μας; Ένα μπαλαγιάζ με έντονη αντίθεση θα κρατήσει την ρίζα σου φυσική ενώ κατά βάση θα είσαι ξανθιά.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Ένα μπαλαγιάζ σε μεσαίους τόνους, μελί ξανθό και ανοιχτό κάραμελ, ταιριάζει σε όσες θέλουν κάτι το ενδιάμεσο. Σιγουρέψου μόνο πως αυτοί οι ζεστοί τόνοι ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σου.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο τα ξανθά και τα καστανά στην παλέτα. Τα χάλκινα και τα κόκκινα μπορούν να συνδυαστούν εξίσου εύκολα με σκούρους τόνους.


Μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά


Ένα μπαλαγιάζ με την λιγότερη δυνατή παρέμβαση, είναι αρκετό για να αλλάξει το look σου.










πηγη:thecover