Αυτά θα είναι τα μεγάλα beauty trends του 2019

Σχετική εικόνα
 
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέα μυαλά! Σε αυτά συμφωνούμε αλλά έρχονται και νέες τάσεις, νέα beauty και fashion trends και με αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα. Ποια είναι τα μεγάλα beauty trends του 2019;

Το Pinterest για ακόμη μια χρονιά λάνσαρε τις προβλέψεις του για τη νέα χρονιά για τα beauty trends του 20129, αυτά που θα κυριαρχήσουν σε μακιγιάζ αλλά και μαλλιά.


 beauty trends του 2019

Κι επειδή πολλοί ψάχνουν κι αναζητούν θέματα ομορφιάς στο Pinterest, μπορούμε να βγάλουμε μερικά ασφαλή συμπεράσματα. Τι έψαξαν, λοιπόν, οι περισσότεροι; Τι προτιμούν και ποια trends ακολουθούν;

Χρώμα μαλλιών… λιλά!

Το χρώμα των μαλλιών για το 2019 φαίνεται πως θα είναι το λιλά αφού είχε περισσότερες από 1077% αναζητήσεις αυτόν τον χρόνο που σημαίνει ότι θα το δούμε με το παραπάνω τη νέα χρονιά.

Gloss

beauty trends του 2019

Ξέχνα τα ματ κραγιόν, τα μολύβια, γιατί το gloss έρχεται να τους κλέψει τη δόξα.  Ναι, το lip gloss θα είναι στη μόδα αλλά όχι μόνο αυτό. Το eye gloss επίσης, θα πρωταγωνιστήσει με τη νέα χρονιά.
Γενικά το μακιγιάζ με gloss είχε περισσότερες από 89%  αναζητήσεις στο Pinterest.

Αφέλειες … baby

beauty trends του 2019

Ήθελες πάντα να δοκιμάσεις αφέλειες στα μαλλιά σου; Το 2019 είναι η χρονιά για να κάνεις αυτήν την αλλαγή στα μαλλιά σου. Οι baby αφέλειες θα είναι στη μόδα καθώς είχαν περισσότερες από 51% αναζητήσεις στο Pinterest.

Νύχια αμυγδαλωτά

Τα τετραγωνισμένα νύχια δεν θα είναι τόσο της μόδας όσο το αμυγδαλωτό σχήμα το οποίο είχε περισσότερε από 97% αναζητήσεις! Μήπως να το δοκιμάσουμε;

Γκρι μαλλιά

beauty trends του 2019
 
Celebrities όπως η Kylie Jenner έχουν ήδη εφαρμόσει αυτό το trend. Εκτός από το λιλά χρώμα στα μαλλιά, το γκρι θα είναι επίσης της μόδας.

Οι αναζητήσεις για αυτό το beauty trend στο Pinterest έφτασαν μέχρι το 879%!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου