5 Must Know Style Tips για να φοράς σωστά τα κοσμήματά σου!

Αποτέλεσμα εικόνας για silver jewlery model

Όπως τα παπούτσια και η τσάντα μας, έτσι και τα κοσμήματα μπορούν πολύ εύκολα να καταστρέψουν ένα σύνολο. Το πιο μικρό αξεσουάρ λοιπόν που βρίσκεται στη ντουλάπα μας, αποδεικνύει πως ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια παίζει τον ρόλο της στα look μας και για αυτό πρέπει να δώσεις σε αυτά τα style tips την δέουσα σημασία.


#1. ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Η περίσταση και η προσωπικότητα σου παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στον τύπο κοσμημάτων που θα επιλέξεις. Άσε την δημιουργικότητα σου να λάμψει μέσα από μίνιμαλ, κλασσικά ή θεατρικά κοσμήματα, απλά σιγουρέψου πως είναι κάτι που εκφράζει το στυλ σου και ταιριάζει στον βαθμό επισημότητας κάθε περίστασης.

Πώς να φορέσεις κοσμήματα σωστά

 

#2. ΜΗΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Και με αυτό δεν εννοούμε να μην φοράς ασημί με χρυσούς τόνους, Εννοούμε να μην συνδυάζεις διαφορετικού τύπου κοσμήματα, όπως πχ. ένα κολιέ με πέρλες και ένα ζευγάρι χρυσά αρχιτεκτονικά σκουλαρίκια. Όταν θέλεις να σετάρεις κοσμήματα και να φορέσεις σκουλαρίκια + κολιέ + βραχιόλι/δαχτυλίδι, επέλεξε κοσμήματα στο ίδιο ύφος.

Πώς να φορέσεις κοσμήματα σωστά

 

#3. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Η ισορροπία είναι το παν όταν φοράς κοσμήματα και επειδή σίγουρα δεν θέλεις να δείχνεις κιτς ή υπερβολική, πάντα να θυμάσαι ότι στα κοσμήματα -εκτός και αν είναι μίνιμαλ και μιλάμε για stackable rings ή σωστό necklace layering- δεν ισχύει το “the more, the better”.

Πώς να φορέσεις κοσμήματα σωστά

 

#4. ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΡΟΥΧΑ

Ένα φαρδύ βραχιόλι δεν μπορεί να συνδυαστεί σωστά με ένα μακρυμάνικο τοπ, όπως επίσης ένα μακρύ κολιέ δεν δείχνει σωστό με τοπ που έχει γιακά.
Πάντα να λαμβάνεις υπόψιν, ποια ρούχα θα αναδείξουν ένα εντυπωσιακό κόσμημα, εάν θέλεις αυτό να είναι το statement κομμάτι του look σου και ποια κοσμήματα μπορούν να αναδείξουν ένα statement ρούχο.
  • Ένα βραδινό φόρεμα με μια πολύ εντυπωσιακή λαιμόκοψη δεν χρειάζεται απαραιτήτως, ένα πολύ εντυπωσιακό κολιέ που μπορεί να κλέψει την παράσταση από το φόρεμα.
  • Επίσης, έχε υπόψιν πως με ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ δεν πρέπει ποτέ να φοράς ένα πολύ μακρύ κολιέ που κινδυνεύει να χαθεί μέσα στο μπούστο σου.
  • Ένα μίνιμαλ V top σίγουρα χρειάζεται ένα κόσμημα για να μην δείχνει άδειο
  • Ένα σακάκι φορεμένο σαν τοπ, μπορεί να αναδειχτεί με μια εντυπωσιακή αλυσίδα σώματος ή με κοσμήματα με στρας.
  • Ένα εξώπλατο φόρεμα μπορεί να αναδειχτεί περισσότερο με ένα lariat κολιέ που θα φορέσεις αντίστροφα ή με ένα backdrop κολιέ που συνηθίζουν να φορούν και οι νύφες για να αναδείξουν τα εξώπλατα νυφικά τους.
  • Όταν φοράς φορέματα/τοπ με έναν ώμο, φόρεσε στο αντίθετο χέρι ένα statement βραχιόλι.
Όλα αυτά είναι παράγοντες που πρέπει να σκέφτεσαι πριν βάλεις την τελική πινελιά στο look σου.


Πώς να φορέσεις κοσμήματα σωστά

 

#5. ΤΟΝΙΣΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ τονίζεται πάντα με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Τα καστανά μάτια και ένα γήινο μακιγιάζ τονίζονται με χρυσούς τόνους, ενώ τα γαλανά μάτια με σκουλαρίκια με στρας. Ένα πλούσιο μπούστο μπορείς να το αναδείξεις με ένα κομψό κολιέ, ενώ οι καρποί των χεριών αποκτούν χάρη με ντελικάτα βραχιόλια. Απέφυγε τα τεραστίων διαστάσεων ρολόγια, καθώς δείχνουν αρκετά φορτωμένα και “φορτώνουν” ακόμη περισσότερο τα χέρια σου.


Πώς να φορέσεις κοσμήματα σωστά



  




πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου