Όσα πρέπει να ξέρεις για το Ημιμόνιμο και το Μόνιμο Μακιγιάζ. (video)

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο

Ημιμόνιμο και μόνιμο μακιγιάζ, permanent make up, microblading, micropigmentation...τόσες λέξεις άγνωστες ή και γνωστές, που έκαναν την εμφάνισή τους στην καθημερινότητά μας και στην μεγάλη βιομηχανία της ομορφιάς.

Άραγε πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τις διαφορές; Την σημασία τους; Δέρμα, μελάνια (χρωστικές), μηχανήματα, ξυράφια, λεπίδες...πάρα πάρα πολλά!! 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο


Ξαφνικά στο λεξιλόγιό μας έρχονται νέες λέξεις και έννοιες για τις τεχνικές των νέων trends. Με τρελή ταχύτητα τα πάντα εξελίσσονται γύρω από το ημιμόνιμο μακιγιάζ και όχι μόνο, φυσικά. Ο πελάτης λαμβάνει πληροφορίες σωστές ή λανθασμένες..Δεν εχει σημασία όμως..Η αισθητική και το αποτέλεσμα είναι θέμα πολλών και διαφορετικών παραγόντων.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
  
Για το Imagink Beauty Face, τα πάντα ξεκινούν από την σωστή ενημέρωσή σου, τόσο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα επιλέξεις, όσο και να στηρίξεις σωστά την απόφαση που πήρες να προσθέσεις μία νέα υπηρεσία στον χώρο σου!

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο


Πρόσωπο, δέρμα, υλικά και τεχνική, συνθέτουν το παζλ. Απλό; Όχι βέβαια! Γι'αυτό και η συνεχής υποστήριξη των μαθητών μας, δεν σταματά ποτέ. Το ζητούμενό μας, οι τέλειες προσεγμένες δουλειές, με ποιότητα για όλους. Δείτε μερικές κριτικές εδώ (Imagink Beauty Face) και ετοιμαστείτε να μπείτε σε ένα καινούριο, όμορφο κόσμο!!


 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην σελίδα

Imagink Beauty Face











πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου