Έτσι θα αποκτήσετε γεμάτα Χείλη!

Makigiaz gia xili gemata2
 

Τι να αποφύγετε και τι να προτιμήσετε για να κάνετε τα χείλη σας εύκολα και γρήγορα να δείξουν πιο γεμάτα με τη βοήθεια του μακιγιάζ.


Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένα κραγιόν, το μολύβι χειλιών και ίσως ένα gloss.
  Makigiaz gia xili gemata3
 

Με αυτά τα tips θα κάνετε τα χείλη σας να δείξουν μεγαλύτερα, απλά και ανεπιτήδευτα, χωρίς να χρειαστεί να διαθέσετε χρόνο.

Με μια παλιά οδοντόβουρτσα τρίψτε απαλά τα χείλη σας, ώστε να κάνετε το απαραίτητοscrub, αλλά και για να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος. Είναι πολύ σημαντικό να είναι φροντισμένα και ενυδατωμένα καθημερινά. Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα προστατεύοντας τα από τον αέρα και τον ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι να επιβραδύνετε την γήρανση στην περιοχή.

  Makigiaz gia xili gemata4
 

Κάντε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι και γεμίστε το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας τους. Δεν θέλετε ένα beauty look σκοτεινό, αλλά φωτεινό και εντυπωσιακό. Το επιδιωκόμενο είναι ο όγκος.
 
Αν έχετε λεπτά χείλη τα χρώματα των κραγιόν που χρειάζεται να επιλέξετε είναι:κόκκινο, κοραλί, ροζ, ροδακινί. Τα χρώματα αυτά πετυχαίνουν οπτικά να κάνουν τα χείλη μας να δείξουν πιο παχιά. Περισσότερο σαρκώδη. Αν τα χείλη σας είναι γεμάτα από φύση τους μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα θέλετε.

  Makigiaz gia xili gemata5
 

Τα χρώματα που πρέπει να αποφεύγετε είναι: τα καφέ, τα σκούρα κόκκινα, τα μπορντό, τα κόκκινα του κρασιού, τα vampy με λίγα λόγια. Αν όμως τα χείλη σας είναι πλούσια, τότε με τα χρώματα αυτά θα δημιουργήσετε statement beauty look βάζοντας τα χείλη σας στο επίκεντρο την προσοχής.
 
Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην στιλπνότητα. Η στιλπνότητα αποτελεί σύμμαχο σας και οπτικά χαρίζει όγκο. Για περισσότερο όγκο μπορείτε στο κέντρο των χειλιών να απλώσετε λίγο gloss.

 
Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα στο εμπόριο που ενεργοποιούν την κυκλοφορίακάνοντας τα να δείξουν πιο σαρκώδη. Όπως τα gloss με πιπέρι.

 
Το μυστικό του concealer. Ένα κόλπο που θα κάνει τα χείλη σας να δείξουν πιο μεγάλα και με τέλειο σχήμα. Επιλέγετε ένα concealer σε απόχρωση έναν τόνο πιο ανοιχτή από τη βάση των χειλιών σας και περιγράφετε κατά μήκος τους.








πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου