Orange is the new… blush!!

 

Υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον, όσον αφορά το Pinterest. Kάθε χρονιά, η γνωστή κοινωνική πλατφόρμα, κυκλοφορεί ένα report στο οποίο, σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών, ανά χώρα, μπορεί να δει τις προτιμήσεις του κόσμου, όσον αφορά... σχεδόν τα πάντα!


Αυτό ισχύει φυσικά και για τα θέματα της ομορφιάς, μιας και το Pinterest είναι ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμύρια γυναίκες για να βρουν έμπνευση για τα μακιγιάζ, χτενίσματα, μανικιούρ τους κ.ο.κ.

  Αποτέλεσμα εικόνας για orange blush

Σύμφωνα με το Annual Global Beauty Repost λοιπόν, υπάρχει μια τάση που έχει προκύψει από την Ιαπωνία. Αφορά το μακιγιάζ και συγκεκριμένα το ρουζ!

Σχετική εικόνα

Οι Ιαπωνέζες λοιπόν, δείχνουν να έχουν μια ιδιαίτερη προτίμησε στο… πορτοκαλί ρουζ!

 Αποτέλεσμα εικόνας για orange blush

Εκπρώτης όψεως, αυτό το χρώμα, μπορεί να μοιάζει πολύ έντονο για αυτή την χρήση. Στην πραγματικότητα όμως, ίσως να είναι και η καλύτερη απόχρωση για ρουζ! Αυτή την απόχρωση μπορεί κανείς εύκολα να την προσαρμόσει στην τονικότητα της επιδερμίδα του, και να προσφέρει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 Αποτέλεσμα εικόνας για orange blush

Επίσης, αν από φυσικού σου, τείνεις να είσαι πιο… ροδαλή, ένα πορτοκαλί ρουζ είναι μια έξυπνη εναλλακτική για να αποφύγεις το έντονο κόκκινο των μάγουλών σου. Έτσι, σαν  αποτέλεσμα θα έχεις είναι μια πιο θερμή και εντυπωσιακή λάμψη που θα δείχνει απολύτως φυσική!



  




πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου