Μοντέλα με τρία στήθη στην πασαρέλα του Μιλάνου!

 Σχετική εικόνα
 
Το σόου έρχεται σε μια εποχή όπου η σωματική τροποποίηση και η ανθρώπινη εξέλιξη διερευνώνται εκτενέστερα, ιδιαίτερα στη μόδα
Ναι, διαβάσατε σωστά. Στο πλαίσιο μιας συλλογής με μίνι φούστες και διάφανα φορέματα βινυλίου, ο οίκος θυμήθηκε την ταινία Total Recall και παρουσίασε μοντέλα με τρία στήθη. 

 
 
Η εμφάνιση τους ήταν φαινομενικά μια ματιά στο πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον της ανθρώπινης φυλής στα χέρια της μάρκας, καθώς οι πινακίδες νέον φώτιζαν το διάδρομο με το μήνυμα «Η GCDS Corp είναι ο μοναδικός σας Θεός».
 
 Το σόου έρχεται σε μια εποχή όπου η σωματική τροποποίηση και η ανθρώπινη εξέλιξη διερευνάται εκτενέστερα, ιδιαίτερα στη μόδα. Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τον Ιούνιο, ο Xander Zhou έστειλε «έγκυα» αρσενικά μοντέλα στην πασαρέλα, ενώ η πρόσφατη έκθεση A.Human, η οποία έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα, παρουσίασε προσθετικά κοσμήματα που έγιναν μέρος του χρήστη. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι όλοι φαινομενικά θέλουμε να μοιάζουμε με ένα φίλτρο Snapchat, και ποιος ξέρει ποιο είναι το μέλλον. Ίσως η ιδέα των τριών μαστών να μην είναι τελείως τόσο μεγάλη τελικά. Ακόμα ένα ανέφικτο πρότυπο ομορφιάς για εμάς τις γυναίκες μας για να προσθέσουμε στη λίστα μας.









πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου