Εύκολα τεχνάσματα για ένα εκπληκτικό στήθος!

 Αποτέλεσμα εικόνας για ωραιο στηθος selfie

Ένα τέλειο στήθος είναι σίγουρα δύσκολη υπόθεση, παρόλα αυτά με τα κατάλληλα τεχνάσματα πολλά μπορείτε να καταφέρετε.


Όλα φυσικά εξαρτώνται από το μέγεθος, το σχήμα και τα ζητούμενα σας. Αυτά που εύκολα μπορείτε να ακολουθήστε για τέλειο στήθος είναι: 
  Telio stiuos3
 
1. Σταθείτε ίσια
Ένα από τα καλύτερα κόλπα για ένα στήθος όμορφο, είναι η σωστή, ευθυτενής στάση του κορμιού σας. Εάν το τηρήσετε θα διαπιστώσετε πως το στήθος σας όχι, μόνο. θα δείχνει πιο στητό, αλλά ολόκληρη η σιλουέτα θα αποκτήσει ένα ψιλόλιγνο σχήμα.
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για perfect boobs selfie

2. Η σωστή στάση σώματος στον ύπνο
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως όταν κοιμάστε στο πλάι ή μπρούμιτα, είναι πολύ εύκολο το στήθος να κάνει ρυτίδες. Το να κοιμάστε ανάσκελα θα βοηθήσει όχι μόνο στην πρόληψη αυτού του προβλήματος, αλλά και να σταθεί στο ύψος του.
 
3. Σουτιέν με επένδυση
Για τις γυναίκες με μικρό στήθος, αυτού του τύπου τα σουτιέν είναι μάλλον η ιδανική λύση. Ωστόσο, ένα λάθος σουτιέν με επένδυση μπορεί να δείξει το στήθος σας αφύσικα παραγεμισμένο και τελικά να έχετε ένα ακαλαίσθητο αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε πως έχετε διαλέξει το σωστό μέγεθος και το σωστό μοντέλο, ώστε να κάθονται καλά μέσα από τα ρούχα σας.
 
4. Διορθώστε τη λάθος στάση του σώματος σας κοιτάζοντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη
Χρησιμοποιήστε τον καθρέφτη προς όφελος σας κάνοντας ασκήσεις που θα βελτιώσουν τη στάση του σώματος σας και άρα και το στήθος σας.
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ωραιο στηθος selfie

5. Προσθέστε λίγο makeup
Ένα ακόμη κόλπο για να δείξει το στήθος σας εκπληκτικό, είναι να εφαρμόσετε λίγο makeup τις φορές που φοράτε ένα ρούχο με ντεκολτέ. Απλώστε μικρή ποσότητα bronzer σε σχήμα Υ και αναμείξτε καλά.
 
6. Τονίστε τη μέση σας
Μια λεπτή μέση θα κάνει ένα μπούστο να δείξει μεγαλύτερο. Η γιόγκα και οι ασκήσεις pilates μπορούν να σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε βάρος.
 
7. Αν θέλετε να μικρύνετε οπτικά ένα πλούσιο στήθος
Δοκιμάστε να φορέσετε ένα top με ντραπέ ντεκολτέ. Η μονοχρωμία επίσης, βοηθά πολύ.
 
8. Τα σουτιέν με μπανέλα
Παρέχουν στήριξη, κρατώντας το στήθος στο ύψος του. Το σωστό μέγεθος θα δώσει ένα φυσικό σχήμα στο μπούστο σας.
 
 Telio stiuos2







πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου