Όλα για τα μάτια. Τι θα χρειαστείς αυτή τη σεζόν!

  Αποτέλεσμα εικόνας για beautiful eyes selfie

Τα μάτια σου είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου, γι” αυτό πρέπει να τα φροντίζεις και να τα περιποιήσε σε καθημερινή βάση.


Άλλωστε, τα σημάδια γήρανσης φαίνονται πρώτα στα μάτια και στα χέρια και μετά στο υπόλοιπο σώμα σου.
Αν,λοιπόν, θέλεις να φαίνεσαι ξεκούραστη και να »μιλάς» μόνο με τα μάτια, τα παρακάτω tips θα σου φανούν αρκετά χρήσιμα.
  Ola gia ta matia3
 
1.Φυσικά η κρέμα ματιών. Έχουμε πει χιλιάδες φορές πως μία κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η νεότητα του προσώπου σου. Εφάρμοσέ την πριν κοιμηθείς-για να δράσει όλο το βράδυ. Επίσης, μην ξεχάσεις να βάλεις μία ενυδατική κρέμα προσώπου ή μία ενυδατική αποκλειστικά για τα μάτια πριν απλώσεις το μακιγιάζ σου. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν θα κάνει μόνο το μακιγιάζ να απλωθεί καλύτερα -και να μην συσσωρευτεί σε ένα σημείο – αλλά επίσης θα βοηθήσει να μην δείχνουν κουρασμένα τα μάτια σου μετά στο τέλος μίας δύσκολης μέρας.
  Ola gia ta matia4
 
2.Concealer-πούδρα. Αν έχεις εμφανίσει τις πρώτες ρυτίδες, τότε μην προτιμήσεις να βάλεις ως βάση μία πούδρα σε στερεή μορφή αφού έτσι οι ρυτίδες θα γίνουν ευδιάκριτες μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά το concealer, οφείλουμε να πούμε το κλισέ: άπλωσέ το απαλά και ταμποναριστά. Επίσης η απόχρωση του concealer ίσως χρειαστεί να είναι λίγο πιο ανοιχτή από την απόχρωση του δέρματος, ώστε να φωτιστεί και με το παραπάνω το βλέμμα και φυσικά να μην φαίνεται ίχνος μαύρων κύκλων.
  Ola gia ta matia5
 
3.Σκιές. Για τις σκιές δεν χρειάζεται να σου πούμε κάποια συμβουλή αφού η εφαρμογή γίνεται ανάλογα με το look που θέλεις να πετύχεις. Για πιο ροκ -και σεξι- ύφος, το smokey eye είναι αυτό που ταιριάζει σε αυτή την περίσταση. Από την άλλη, αν θέλεις να φωτίσεις το βλέμμα σου αλλά και να μην το παραφορτώσεις, τότε πες «ναι» σε bronze σκιές και ροζ υφές. Για σούπερ φωτεινό βλέμμα, το λευκό μολύβι είναι το must have προϊόν σου.
  Ola gia ta matia6
 
4. Μάσκαρα. Η μάσκαρα είναι όπως το μολύβι χειλών για τα χείλη, δηλαδή δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σου όσο απλή και φυσική θέλεις να φαίνεσαι. Βάλε μία ή δύο στρώσεις και επένδυσε σε μία μάσκαρα που να έχει καλό βουρτσάκι.








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου