Hot, Hot Pixie!!

 Οι πιο καυτές εκδοχές του Pixie απευθύνονται στους λάτρεις του διαφορετικού...

BRAIDED SIDES

 

Ένα λουκ με έμπνευση από Pompadour. Τα μαλλιά διαθέτουν ένα styling σε ομοιόμορφη κλίμακα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα πλάγια, στα οποία κυριαρχούν μικρο-πλεξούδες, οι οποίες συνοδεύονται από αξεσουάρ με καρφιά. Το συνολικό λουκ περιέχει rock διάθεση και αντισυμβατικό χαρακτήρα.


PINK PIXIE

 

Ένα ρομαντικό στυλ με ελαφρώς ατημέλητες πινελιές. Στο Pixie κυριαρχεί η δυναμική φράντζα, η οποία καλύπτει το πρόσωπο και διαθέτει έντονο μήκος. Τα χρώματα του pixie εντυπωσιάζουν, καθώς μέσα μπλέκονται βιολετί, γαλάζιες και μεταλλικές αποχρώσεις.


SOPHISTICATED BRAIDS

 

Στο λουκ συνδυάζονται η κομψότητα με το εφέ των πλάγιων πλεξούδων. Στην κορυφή των μαλλιών το χρώμα κλέβει την παράσταση, ενώ στα πλάγια οι πλεξούδες κοσμούν το κεφάλι. Το συνολικό στυλ είναι ανατρεπτικό και απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν την διαφορετικότητα.


PUNK GREEN

 

Το ανατρεπτικό κούρεμα αντλεί έμπνευση από τις μοϊκάνες και το σχήμα τους. Έτσι στο λουκ κυριαρχεί μια punk χαίτη, έντονες μύτες και μια κορυφή στην οποία κυριαρχεί το πράσινο χρώμα. Το λουκ είναι σε μεταλλικό γκρίζο και αναδεικνύει μια μοντέρνα αίσθηση.


METALLIC VIBE

 

Ένα πολύ κοντό pixie λουκ συνδυάζεται με τις baby αφέλειες. Οι λεπτομέρειες που μας εντυπωσιάζουν είναι τα πλάγια τουφάκια και η φύτρα της κορυφής, τα οποία χαρίζουν στο λουκ ξεχωριστές νότες. Η διχρωμία επίσης, προσδίδει μια απολαυστική αντίθεση.


DYNAMIC FLOW

 

Το δυναμικό pixie cut παραπέμπει αρκετά σε boy’s cut κουρέματα και για αυτό είναι και τόσο δυναμικό. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι τα χρώματα. Στο κάτω μέρος κυριαρχεί το μπλέ, ενώ στην κορυφή οι αποχρώσεις του λευκού, γαλάζιου και ροζ κάνουν παιχνίδι.



  







πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου