Αυτή είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση σκιάς στο Pinterest!!

Αποτέλεσμα εικόνας για purple eyeshadow

Η νέα εποχή είναι γεμάτη φρέσκιες ιδέες και προτάσεις. Το Pinterest για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε όλα τα δεδομένα και ανακοίνωσε ότι η πιο δημοφιλής απόχρωση σκιάς για το 2018 δεν είναι άλλη από τη μοβ.  
 
Σύμφωνα με τα στατιστικά του στοιχεία, το ενδιαφέρον των χρηστών για τη μοβ απόχρωση αυξήθηκε κατά 52% στις Ηνωμένες Πολιτείες.


 


Το γεγονός που προκαλεί εντύπωση είναι ότι χώρες όπως η Γερμανία, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για έντονες αποχρώσεις όπως είναι το πράσινο, το μπλε, το ασημί και το ροζ αντίστοιχα. Οι εντυπωσιακές σκιές ματιών είναι πια γεγονός αφού δεν είναι λίγες οι celebrities που έχουν ήδη ενστερνιστεί το νέο hot trend.


Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις παλέτες με τις καφέ αποχρώσεις; 


Προτιμήστε μια έντονη απόχρωση, που να ταιριάζει βέβαια με τα χρώματά σας, για να τονίσετε το βλέμμα σας, και κρατήστε τα χείλη σας σε nude αποχρώσεις. Αν σας ακούγεται υπερβολικό, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε στα ματιά σας λιγότερο έντονες αποχρώσεις ή να καλύψετε μόνο μια γραμμή του βλεφάρου σας σαν να ήταν eyeliner.











πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου