Ξέρεις την διαφορά ανάμεσα στον fashion blogger και στον fashion influencer;

 Αποτέλεσμα εικόνας για olga farmaki insta

Πολύ συχνά ακούτε αυτούς τους δύο όρους. Τελευταία μάλιστα μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας, ύστερα από το περσινό survivor, που ακούστηκε το επάγγελμα της Όλγας, στις οθόνες μας.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα έκανε την εμφάνισή του πριν 10-15 χρόνια. Ένας fashion blogger ανεβάζει στο blog του θέματα μόδας, ομορφιάς, παρουσιάζει φωτογραφίες με τις τελευταίες τάσεις, εκφράζει την άποψή του για τα trends που κυκλοφορούν κλπ κλπ και φυσικά πληρώνεται από τις διαφημίσεις που έχουν τοποθετηθεί στο site του ή από τις εταιρίες που προωθεί μέσα από τα άρθρα του. 

Όμως ποια είναι η διαφορά του με τον fashion influencer; Ένας fashion influencer λοιπόν, δεν έχει δικό του blog, αλλά χρησιμοποιεί τα social media, και ιδίως το instagram, για να προωθήσει τα brands που τον πληρώνουν. Η επιτυχία του φαίνεται φυσικά στο instagram από τους followers που έχει ή στο facebook από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει, διαφημίζοντας αυτό που θέλει να προωθήσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες fashion bloggers και fashion influencers, που έχουν αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε τις μέχρι τώρα διαφημίσεις.


Marianna Hewitt
Αποτέλεσμα εικόνας για Marianna Hewitt

Olivia Palermo
Αποτέλεσμα εικόνας για Olivia Palermo

Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη
Αποτέλεσμα εικόνας για Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη

Έβελυν Καζαντζόγλου
 Σχετική εικόνα

Αδελφές Γεωργαλά
 Αποτέλεσμα εικόνας για αδελφές Γεωργαλά 

Η Μιρκέτα και η Πέλλη
Αποτέλεσμα εικόνας για Η Μιρκέτα και η Πέλλη

Chiara Ferragni
Σχετική εικόνα







πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου