Πως να σώσει τα μαλλιά της από το γυμναστήριο!

Ox gimnastirio2
 
Ένα μόνο κακό μπορεί να κάνει το γυμναστήριο! Είναι να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της! Ναι, μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά της!


Ο ιδρώτας που μένει στην τρίχα κάνει την απόλυτη ζημιά στα ωραία της μαλλιά! Υπάρχουν έξυπνα τρικάκια για να πάει γυμναστήριο και τα μαλλιά της να μείνουν ανεπηρέαστα! 
  Ox gimnastirio3
 
Φύγαμε να δούμε πως θα σώσουμε τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια της προπόνησης της στο γυμναστήριο! Να βρέξει τα μαλλιά της πριν την κολύμβηση (για τις φίλες του υδάτινου στοιχείου!)
  Ox gimnastirio4
 
Το νερό θα δώσει στα μαλλιά της το τείχος προστασίας που χρειάζονται από το χλώριο. Να μη ξεχάσει μετά τα ναυτικά μίλια που θα διανύσει…να λουστεί με ένα ειδικό σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση του χλωρίου… που θα την έχεις προμηθεύσει! Να φορέσει μάσκα στα μαλλιά της πριν παει γυμναστήριο.
  Ox gimnastirio5
 
Η θερμότητα που αποκτά στο γυμναστήριο λόγω άσκησης θα βοηθήσει τη μάσκα να διεισδύσει σε βάθος στην τρίχα και έτσι την ώρα που θα χτίζει κορμί θα χτίζει και γερά μαλλιά!
Αν το έχει να πιάσε δύο κοτσίδες τα μαλλιά της πριν την προπόνηση.
  Ox gimnastirio6
 
Αν πηγαίνει για γιόγκα νωρίς το πρωί, να λούσει τα μαλλιά της από το προηγούμενο βράδυ και να κάνει μία κοτσίδα σε κάθε πλευρά. Έτσι και θα είναι το πρωί καλοφτιαγμένη όταν θα κάνει τη στάση της ακρίδας στη γιόγκα, αλλά και θα πάει στη δουλειά της με φρεσκολουσμένα μαλλιά -σαν να μην πήγε ποτέ γυμναστήριο.









πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου