Style για να συνδυάσεις το κούρεμα με τα μούσια σου!

 Kourema moysi2

Θέλεις να συνδυάσεις το κούρεμα με τα μούσια σου; Κάντο όπως οι hipsters! Δες ποια είναι η φόρμουλα για να συνδυάσεις τέλεια αντρικά κουρέματα με μούσια σου.


Μπορείς να φτιάξεις φοβερό στυλ, είτε αγαπάς να μακραίνεις τα μούσια σου, είτε ξυρίζεσαι εντελώς. Η μυστική φόρμουλα είναι η ισορροπία.


Αν θέλεις να συνεχίσεις να μακραίνεις τα γένια σου, για να αποκτήσεις το διάσημο goatee ή το αγαπημένο mountain look, το κούρεμα σου πρέπει να είναι άψογο. Πρέπει να κουρέψεις στην εντέλεια και να φροντίζεις τα μαλλιά σου πριν βγεις από το κουρείο.


Αν πάλι είσαι λάτρης του πιο ατημέλητου λουκ, σαν να λέμε το χτένισμα “μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι μου” και ακόμα δείχνω όμορφος, τότε σου συνιστώ να ξυριστείς εντελώς ή να αφήσεις ελάχιστες τρίχες στο πρόσωπο.


Ακριβώς από κάτω θα σου δείξω τι εννοώ αψεγάδιαστο αντρικό κούρεμα με μούσια! Θα καταλάβεις ακριβώς γιατί οι hipsters είναι της μόδας. Οι άνθρωποι που υπακούν σε αυτό το fashion στυλ, συνδυάζουν το τρέντυ κούρεμα με την αρρενωπότητα, που τους προσφέρουν τα μούσια.


Κλασσικό Undercut


Kourema moysi3


Το undercut στην πραγματικότητα πρόκειται για το κούρεμα, που κυκλοφορεί παντού. Το μισό κεφάλι είναι αρκετά ξυρισμένο και στην κορυφή αφήνεις τα μαλλιά tου πιο μακριά. Είναι αυτό, που προτιμούν οι περισσότεροι καθώς δείχνει μοντέρνο και ιδιαίτερο αλλά και απόλυτα επαγγελματικό ταυτόχρονα.


Φυσικά, αναλόγως το στυλ που θέλεις να φτιάξεις, μπορείς να το τονίσεις την κορυφή του κεφαλιού ή το κάτω μέρος. Μπορείς δηλαδή, να αφήσεις περισσότερες τρίχες πάνω ή να ξυρίσεις περισσότερες τρίχες κάτω. Οι δυνατότητες απεριόριστες.
Αυτό το χτένισμα ταιριάζει τέλεια και με μακριά μούσια, αλλά και με φρεσκοξυρισμένα. Είναι μια safe επιλογή.


Αντρικό κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι


Kourema moysi4


Πρόκειται για ένα πιο edgey λουκ. Στην ουσία δημιουργείται μια χωρίστρα στο πλάι με την ξυριστική μηχανή.
Αυτή η χωρίστρα αποτελεί και τη διαχωριστική γραμμή στο κεφάλι σου. Από τη μία πλευρά το ξυρίζεις και από την άλλη αφήνεις λίγα μαλλιά.


Μοντέρνο καπελάκι


Kourema moysi5


Η μόδα των 90s είναι και πάλι εδώ, αλλά πιο ανανεωμένη από ποτέ. Αυτό το αντρικό κούρεμα σίγουρα θα σου θυμίσει τα παιδικά του χρόνια, που ζητούσες μετά μανίας από τη μαμά σου να πάει στο κομμωτήριο, για να τα κάνει καπελάκι.


Φυσικά τώρα που μεγάλωσες, μπορείς να κουρευτείς και πάλι με το αγαπημένο σου στυλ, αλλά στην πιο μοδάτη εκδοχή. Αυτό που έχει ενδιαφέρον στα μοντέρνα καπελάκια είναι οι μύτες που πέφτουν στο ξυρισμένο μέρος του κεφαλιού, δημιουργώντας την απόλυτη αρμονία.


Αν θέλεις ένα πιο καθημερινό, επαγγελματικό λουκ, συνιστώ να αφήσεις ελάχιστο μούσι, ενώ αν θέλεις μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση μπορείς να αφήσεις πολύ μακριά μούσια.




  





πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου