Τέσσερα απλά steps για να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη!

 


Τα χείλη σου είναι το τρίγωνο του προσώπου σου, μαζί με τα μάτια και την μύτη. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είναι flawless και να έχουν έναν όγκο τόσο όσο χρειάζονται, φυσικά. Σκέψου λίγο την Kylie Jenner, πως ήταν τα χείλη της τηλεπερσόνας – bussines woman και πως έγιναν μετά την πλαστική που τους έκανε…Εσύ, όμως, πώς μπορείς να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη;
Σου έχουμε τα τέσσερα βασικά βήματα, για να έχεις και εσύ flawless χείλη όπως τα βλέπεις στα διάσημα μοντέλα!

Βήμα πρώτο:

Κάνε απολέπιση στα χείλη σου. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου. Ο πρώτος είναι να την κάνεις με μια οδοντόβουρτσα (όχι με δύναμη για να μην τα πληγώσεις). Ο δεύτερος είναι, ο παραδοσιακός τρόπος να κάνεις απολέπιση με μια πετσέτα.


πώς μπορείς να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη


Και ο τελευταίος τρόπος είναι να φτιάξεις εσύ, ένα μείγμα που μπορείς να το βάλεις σε ένα βαζάκι να το έχεις και για τις επόμενες μέρες.

Τι θα χρειαστείς; Ζάχαρη, μέλι και λίγο αλεσμένη μπανάνα. Θα τα ανακατέψεις καλά μέχρι να δέσουν. Έπειτα απ’ την απολέπιση και σαν…«primer» ενυδάτωσε τα χείλη σου.

 

Βήμα δεύτερο:

πώς μπορείς να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη


Καλό θα ήταν να προμηθευτείς ένα διογκωτικό χειλιών που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά την ενυδάτωση τους. Για να τους δώσει ένα extra όγκο που θα κρατήσει για μερικές ώρες (μην νομίζεις ότι επειδή το έβαλες, έχεις κάνει πλαστική στα χείλη σου…)!

 

Βήμα τρίτο:

Τοποθέτησε ένα κρεμώδες concealer, σε ανοιχτούς τόνους (όχι αρκετά, απλά ένα τόνο πιο ανοιχτό απ’ την επιδερμίδα σου) στο περίγραμμα γύρω απ’ τα χείλη σου. Με αυτό το trick θα τους δώσεις φως καθώς και το εφέ ότι «βγήκαν» προς τα έξω .


πώς μπορείς να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη

 

Βήμα τέταρτο:

Διάλεξε ένα μαλακό μολύβι χειλιών και στην συνέχεια πέρασε το περίγραμμα με το συγκεκριμένο μολύβι (μην το παρακάνεις με το μολύβι και «ζωγραφίσεις» μέχρι και το…πιγούνι)!
Τέλος! Πέρασε στα χείλη με το αγαπημένο σου lipstick για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Είσαι έτοιμη να μοιράσεις φιλιά!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου