Χρήσιμες συμβουλές για το μόνιμο μακιγιάζ

Αποτέλεσμα εικόνας για permanent make up nyxi nyxi

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια μορφή χρωματισμού με τη μέθοδο της δερματοστιξίας ή αλλιώς τατουάζ. Χρησιμοποιώντας μία δονούμενη βελόνα,
ο τεχνικός θα εφαρμόσει τη χρωστική ουσία στο άνω στρώμα του δέρματος μας. Είναι μια διαδικασία ανώδυνη καθώς εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα στη περιοχή που θα επέμβουμε, χωρίς τραυματισμούς και πρηξίματα διάρκειας περίπου 1,5 με 2 ώρες. To αποτέλεσμα έχει κατά μέσον όρο διάρκεια από 3 έως 5 έτη.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή τα καλλωπιστικά τατουάζ , είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα του κλάδου της υγείας και της ομορφιάς, γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή του τεχνικού που θα κάνει την εφαρμογή. Μιλάμε για το πρόσωπο μας, τη πρώτη εντύπωση που λαμβάνει κάποιος για εμάς και κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο τόσο στην εμφάνιση μας όσο και στη ψυχολογία μας. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στα κριτήρια που θέτουμε για την εύρεση του κατάλληλου ανθρώπου στον οποίο και θα εμπιστευτούμε το πρόσωπο μας. Ο ειδικός ημιμόνιμου μακιγιάζ πρέπει να είναι σε θέση να καταλάβει το χρωματότυπο της πελάτισσας του και να κάνει τη σωστή επιλογή, επίσης πρέπει να έχει γνώσεις δερματολογίας και να γνωρίζει πως γίνεται η σωστή εμφύτευση χρώματος – χωρίς πολύ πρήξιμο, αίμα, πόνο. Τέλος πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι το μόνιμο μακιγιάζ έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει δηλαδή το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά αποδεκτό για μεγάλη χρονική διάρκεια. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο δεν επιλέγουμε πάντα τον πιο φθηνό επαγγελματία αλλά τον πιο αξιόπιστο, έμπειρο και διακεκριμένο στο τομέα του. Σωστός επαγγελματίας είναι αυτός που σέβεται πρώτα τον εαυτό του και έπειτα τον πελάτη του, είναι αυτός που ενημερώνεται συνεχώς για νέα προϊόντα και τεχνικές. Με λίγα λόγια είναι αυτός ο οποίος εξελίσσεται.  


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
Ενθαρρύνουμε το ημιμόνιμο μακιγιάζ γιατί είμαστε πάντα περιποιημένες, δεν φεύγει με το νερό, με την εφίδρωση. Στη περίπτωση των χειλιών δεν προκαλεί γήρανση και σχηματισμό ρυτίδων στη περιοχή από το συχνό βάψιμο - ξεβάψιμο. Επίσης αποφεύγουμε   την απορρόφηση του επικίνδυνου μολύβδου που περιέχουν τα κραγιόν. Πετυχημένο αποτέλεσμα θεωρείται αυτό που μας χαρίζει ένα διακριτικό και ομοιόμορφα απλωμένο χρώμα στα χείλη μας.
Το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα του μόνιμου μακιγιάζ θα πρέπει να είναι φυσικό και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνεται αντιληπτό. Τα «καδραρισμένα », γραμμικά και αφύσικα πυκνά φρύδια δεν θα πρέπει να τα επιδιώκουμε, δεν είναι αυτό που θέλει ένας σωστός επαγγελματίας.
Η γραμμή του eyeliner θα πρέπει να είναι συμβατή τόσο με την ανατομία του ματιού όσο με την κατατομή του προσώπου μας.











πηγη:ideahellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου