Όταν βγεις στην παραλία, φόρα το πουκάμισο μ’ αυτόν τον τρόπο

 dinsta
 
Μικρές αλλαγές, μικρές λεπτομέρειες και μια έμπνευση της στιγμής είναι αρκετά για να αλλάξουν μια εμφάνιση και να της δώσουν άλλον αέρα. Το ίδιο ισχύει και για το πουκάμισο που φοράς κάθε χρόνο πριν βγεις στην παραλία.

Το πουκάμισο είναι το ρούχο εκείνο, που αποκλείεται να λείπει από την ντουλάπα. Είτε το προτιμάμε για το γραφείο, είτε για επίσημες και βραδινές εξόδους…είτε για την παραλία, ένα πουκάμισο σίγουρα υπάρχει στο σπίτι.


 Σχετική εικόνα


Κι επειδή αγαπάμε να παίζουμε με διάφορα στυλ και μικρά details, βρήκαμε τον τρόπο που θα φορέσουμε φέτος στην παραλία, ένα κλασικό πουκάμισο.


 Αποτέλεσμα εικόνας για woman in shirt beach


Θα αναρωτιέσαι υπάρχει τρόπος να φορέσεις ένα πουκάμισο στην παραλία; Κι όμως, αφού δεις τον συγκεκριμένο τρόπο, ίσως θελήσεις να τον αντιγράψεις.


 Σχετική εικόνα


Αρχικά, επίλεξε ένα oversized πουκάμισο από την ντουλάπα τη δική σου ή και των γονιών σου (ακόμη και του μπαμπά σου). Στη συνέχεια, άνοιξε όλα τα κουμπιά από το πουκάμισο και με τις άκρες του δημιούργησε έναν κόμπο στη μέση. Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα.


 Αποτέλεσμα εικόνας για woman in shirt beach


Επίσης, μπορείς να κλείσεις μερικά κουμπιά στο πουκάμισο και να αρχίσεις τον κόμπο από λίγο πιο κάτω.


 πουκάμισο στην παραλία


Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντικαταστήσεις ένα καφτάνι ή παρεό, που σίγουρα έχεις κουραστεί να φοράς κάθε καλοκαίρι, ενώ οι πιο τολμηρές θα μπορούσαν να φορέσουν ένα πουκάμισο μ΄αυτόν τον τρόπο έχοντας από κάτω ένα ιδιαίτερο bralette.










πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου