Κρέμα αυτομαυρίσματος: η σωστή εφαρμογή για ομοιόμορφο και εξωτικό χρώμα!

Automavrisma2
 
Η κρέμα αυτομαυρίσματος αυτό τον καιρό έχει την τιμητική της! Οι βουτιές στη θάλασσα για κάποιες γυναίκες, αυτό το διάστημα, αποτελούν πολυτέλεια εξαιτίας του φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος
 κι έτσι η μοναδική και ασφαλής λύση για να «σπάσουμε» την ασπρίλα της επιδερμίδας και να «δείξει» επιτέλους το λευκό t-shirt της εποχής είναι η συγκεκριμένη θαυματουργή κρεμούλα…


Κι ενώ βγαίνεις μία βόλτα στις βιτρίνες των καταστημάτων, βλέποντας κάποιες γυναίκες ζηλεύεις πραγματικά από το χρώμα που έχουν αποκτήσει Μάη μήνα, ενώ απορείς με κάποιες άλλες που τα «μπαλώματα» και η διχρωμία στην επιδερμίδα μαρτυρούν ότι κάτι δεν πήγε καλά με το τεχνητό μαύρισμα και κάπου ξέβαψε η «δουλειά»…!


Εσύ, φρόντισε να βάλεις σωστά την κρέμα αυτομαυρίσματος χωρίς ήλιο για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και ξεχωριστό τροπικό χρώμα…

  Automavrisma3
 

Όλα τα tips τέλειας εφαρμογής της κρέμας αυτομαυρίσματος για ιδανικό μαύρισμα είναι εδώ!


# Επέλεξε μία καλή κρέμα αυτομαυρίσματος και μην τσιγκουνευτείς, γιατί θα φανεί στο αποτέλεσμα.


# Απολέπιση. Το πρώτο στάδιο για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο χρώμα είναι να κάνεις μία καλή απολέπιση σε ολόκληρο το σώμα σου. Έτσι το προϊόν θα απλωθεί ομοιόμορφα, χωρίς να αφήσει «μπαλώματα» στην επιδερμίδα.


# Ενυδάτωσε το δέρμα σου αφού στεγνώσει η κρέμα αυτομαυρίσματος! Είναι λάθος να βάζεις την ενυδατική σου πριν την εφαρμογή της συγκεκριμένης κρέμας, καθώς δημιουργείται ένα φράγμα μεταξύ του προϊόντος και του δέρματος και το μαύρισμα είναι πολύ επιφανειακό.


# Χρησιμοποίησε γάντια για να απλώσεις την κρέμα αυτομαυρίσματος για να μη γίνουν μαύρες οι παλάμες σου!


# Πρόσεχε με το πρόσωπο σου! Καλό θα ήταν να αποφύγεις να απλώσεις τη συγκεκριμένη κρέμα στο πρόσωπο, αφού η τερακότα μπορεί να σου προσφέρει άνετα το μαύρισμα που επιθυμείς, στον τόνο που επιθυμείς!


# Μην βάζεις και ξαναβάζεις κρέμα αυτομαυρίσματος! Ειδικά την πρώτη φορά, αφού τοποθετήσεις προσεχτικά την κρέμα ομοιόμορφα σε όλο το σώμα σου, άφησε να στεγνώσει καλά και μην βάλεις ξανά, επειδή σου φάνηκε ότι δεν μαύρισες. Μέσα σε 4 ώρες -το λιγότερο- θα φανεί το χρώμα στο δέρμα σου και τότε πρέπει να κρίνεις αν επιθυμείς πιο σκουρόχρωμο τόνο.


# Διόρθωσε τα λάθη άμεσα! Η αλήθεια είναι ότι οι αγκώνες, οι καρποί και η περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα μας, επειδή είναι πιο ξηρές σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, θα «τραβήξουν» περισσότερο χρώμα. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να διορθώσεις τη «ζημιά» και να φύγει το έντονο χρώμα από τις συγκεκριμένες περιοχές που μαρτυράει ότι «κάτι» έκανες! Ανακάτεψε λίγη σόδα και χυμό λεμονιού και εφάρμοσε με βαμβάκι στις συγκεκριμένες περιοχές.


Extra Tip: Μην ξεχνάς πως ΟΛΑ θέλουν μέτρο!
Καλό και τροπικό μαύρισμα, λοιπόν… χωρίς ήλιο!










πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου