5 sexy beauty looks που τρελαίνουν τους άντρες!

5 sexy beauty looks2
 
Συνήθως κάθε φορά που έχουμε να βγούμε με ένα αγόρι, αυτό που μας προβληματίζει είναι το τι θα φορέσουμε και όχι το πώς θα βαφτούμε.


To βάψιμο για μας τις γυναίκες είναι απλή υπόθεση, αφού τις περισσότερες φορές κάνουμε το συνηθισμένο μας beauty look, αλλάζοντας μόνο το κραγιόν. Έλα όμως που οι άντρες τα προσέχουν όλα – και την κορυφή και τα νύχια…

 
Αν, λοιπόν, θέλεις κάθε φορά να ο ίδιος να βλέπει μία ευχάριστη αλλαγή πάνω σου, τότε τα 5 παρακάτω beauty looks θα τον ξετρελάνουν!

  5 sexy beauty looks3
 

Rock smokey eye!
Πιστεύω πως όλοι οι άντρες έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στα smokey-eyes, καθώς είναι το μακιγιάζ που κάνει πιο sexy και εκφραστικά τα μάτια σου. Προτίμησε μαύρο μολύβι στο κάτω μέρος του βλεφάρου σου και πολλή μάσκαρα στο πάνω. Αν βγείτε έξω βράδυ, τότε μπορείς να βάλεις και λίγο σκούρα σκιά, αλλά μην το παρακάνεις!

  5 sexy beauty looks4
 

Minimal makeup
Αν έχεις λαμπερή επιδερμίδα, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Από γκάλοπ που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί πως οι άντρες προτιμούν από όλα τα beauty looks, το φυσικό μακιγιάζ. Αν, λοιπόν, έχεις λαμπερή και λεία επιδερμίδα, τότε τα βασικά σου καλλυντικά πριν βγεις μαζί του θα είναι μία BB cream, ένα concealer, μία μάσκαρα και ένα ρουζ! Και μόνο με αυτά θα σου λέει κάθε φορά πόσο όμορφη είσαι, την αλήθεια δηλαδή!

  5 sexy beauty looks5
 

Bold lip color
Δεν είναι μακιγιάζ, αλλά το κατακόκκινο κραγιόν είναι μία καλή επιλογή αν θέλεις να αισθάνεσαι super sexy μαζί του. Συνδύασέ το με λεπτή γραμμή eyeliner και bronze πούδρα για τέλειο αποτέλεσμα! Extra tip: Οι άντρες αγαπούν κάθε κίνηση με τα χείλη: δάγκωμα του πάνω χείλους, σούφρωμα και φυσικά χαμόγελο.

  5 sexy beauty looks6
 

Χρωματιστή σκιά
Αν έχεις βρει ποιες παλέτες σκιών ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών σου, τότε μην διστάσεις να τις συμπεριλάβεις στο μακιγιάζ σου. Είμαι σίγουρη πως θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν. Μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με ένα nude ή απαλό ροζ κραγιόν, ώστε να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

  5 sexy beauty looks7
 

Sexy cat-eyes!
Αν κάνεις ωραία γραμμή eyeliner, τότε προτίμησέ το συγκεκριμένο μακιγιάζ σε μία έξοδο μαζί του. Τo eyeliner δεν χρειάζεται να είναι μόνο μαύρο, καθώς το μπλε είναι μία καλή επιλογή. Αν προτιμήσεις μαύρο, τότε το κατακόκκινο κραγιόν είναι μία καλή επιλογή, ενώ με μπλε το nude ή το ροζ ταιριάζει πολύ!









πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου