Οι 10 Τρόποι για να τρελαθεί μαζί σου!!

 
Είμαστε ξετρελαμένες μαζί του και θέλουμε να έχουμε την τιμή και τη χαρά να ξεπεράσει τον εαυτό του, για...εμάς και μόνο; 
Να υπερβεί τα όρια του και να μας δείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και απόλυτο πάθος φυσικά, πόσο πολύ μας θέλει;  
Εφαρμόζοντας τους 10 απλούς τρόπους που ακολουθούν θα διαπιστώσουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, τελικά!


Το παιχνίδι της αποπλάνησης μπορεί να αποτελεί μια εγκεφαλική λειτουργία, αλλά ενισχύεται δεόντως από την εμφάνισή μας. Εάν δημιουργήσουμε την πιο σέξι εκδοχή του εαυτού μας λοιπόν, ανεβάζουμε την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη με αποτέλεσμα κανείς και τίποτα να μην μπορεί να μας αντισταθεί! Πώς θα το πετύχουμε; Δίνοντας την απαραίτητη προσοχή σε 10 κομβικά σημεία δημιουργούμε την πιο ελκυστική μας εικόνα. Διανθίζοντας την ύπαρξή μας με λίγο μυστήριο, παιχνιδιάρικη διάθεση, έντονο σεξ απίλ, έξυπνες ατάκες και υπονοούμενα οριστικοποιούμε το αποτέλεσμα, γιατί έρωτας είναι η αιτία και τα πάντα μπορούν να συμβούν!


1. Τα μάτια μιλούν…
Η αποπλάνηση ξεκινά από τα μάτια! Ένα έντονο βλέμμα, μία γοητευτική ματιά, το ντροπαλό κοίταγμα ή το φτερούγισμα των βλεφαρίδων αποτελούν σίγουρη συνταγή επιτυχίας. Για να ενισχύσουμε το βλέμμα μας, όμως, το μακιγιάζ των ματιών μας αποτελεί σημείο-κλειδί. Τι πιο σέξι από ένα smoky eyes look σε καφέ αποχρώσεις, αρκετές στρώσεις μάσκαρα ή - γιατί όχι - και ψεύτικες βλεφαρίδες, ώστε κανείς να μην μπορεί να μας αντισταθεί!


2. Τα χείλη αποπλανούν…
Εάν φέρουμε στον νου τα χείλη της Μπριζίτ Μπαρντό στην ταινία «Και ο Θεός έπλασε την γυναίκα», καταλαβαίνουμε αμέσως γιατί είχε όλους του άνδρες στα πόδια της! Ο καλός μας μπορεί να εστιάζει σε αυτά που του λέμε, αλλά δεν είναι ακόμα καλύτερο να κρέμεται κυριολεκτικά… από τα χείλη μας; Για να το πετύχουμε ζωγραφίζουμε το περίγραμμα με ένα nude μολύβι χειλιών, δυο-τρία χιλιοστά πέρα από το φυσικό τους σχήμα και περνάμε ένα ματ χρώμα στις αποχρώσεις του ροδακινί ή του μπεζ/ροζ. Μια σταθερή φόρμουλα, ίσως, είναι προτιμότερη, αλλά και το κλασικό κραγιόν μας δίνει την ευκαιρία να ανεβάζουμε τη θερμοκρασία καθώς θα ανανεώνουμε με δεξιότητα τη χρωματική του υφή!


3. Το ντεκολτέ αποκαλύπτει…
Less is more, οπότε είναι προτιμότερο να μην γίνουμε άκρως αποκαλυπτικές με ένα πολύ βαθύ σκίσιμο ή ένα πολύ στενό κορσάζ, τύπου Τζέσικα Ράμπιτ. Ένα αριστοκρατικό ντεκολτέ, τόσο-όσο, δημιουργεί πιο ελκυστική εμφάνιση και ενεργοποιεί το πεδίο της φαντασίας! Απλώνοντας λίγη κρέμα λάμψης, ένα highlighter ή ένα σύννεφο ιριδίζουσας πούδρας σε σχήμα V στην περιοχή του ντεκολτέ, χωρίς υπερβολές. Για να κάνουμε το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον, μια εσάρπα από διάφανη, μεταξωτή μουσελίνα που θα σκεπάζει και θα αποκαλύπτει με τις κινήσεις μας το επίμαχο σημείο τραβάει ακόμα περισσότερο την προσοχή.


4. Οι μπούκλες αναστατώνουν…
Είναι αποδεδειγμένο! Τα σπαστά ή με μπούκλες μαλλιά πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι της αποπλάνησης ανά τους αιώνες: Από την Αφροδίτη της Μήλου, την Lady Godiva και την Βερόνικα Λέικ, έως την Σακίρα. Εάν τα μαλλιά μας είναι φυσικά σγουρά, έχουμε έναν άσσο στο μανίκι μας! Εάν όχι, μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα μερικές ελκυστικές σκάλες ή πιο έντονα δαχτυλίδια με τη βοήθεια του ειδικού σίδερου ή με ρόλεϊ.


5. Το κόκκινο διεγείρει…
Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν πως το κόκκινο, το χρώμα του πάθους, σχετίζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο με την επιθυμία. Όταν φοράμε κόκκινο λοιπόν, διεγείρουμε τη σεξουαλική επιθυμία των ανδρών. Έχουμε διαπιστώσει άλλωστε, πόσο εύκολα τραβάει την προσοχή το κατακόκκινο κραγιόν μας. Το ίδιο ελκυστικό, όμως, είναι και ένα κόκκινο φόρεμα. Εάν θέλουμε λοιπόν, να έχουμε όλη του την προσοχή επάνω μας το κόκκινο χρώμα μας δίνει την υπόσχεση πως τα πάντα μπορεί να συμβούν!


6. Το άρωμα μαγνητίζει…
Είναι γνωστό πως το άρωμα αυξάνει τη σεξουαλικότητα και στα δύο φύλα. Πόσο συχνά άλλωστε, δεν νιώθουμε την ανάγκη να μυρίσουμε για ακόμα μια φορά το άρωμα του αγαπημένου μας; Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το έτερον ήμισυ, οπότε δεν ξεχνάμε ποτέ να φορέσουμε το άρωμά μας πριν τον συναντήσουμε. Οι απαλές νότες είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμες από τους άνδρες, αλλά εάν θα επιλέξουμε το άρωμα που μας έχει χαρίσει ο ίδιος, το δικό μας αγαπημένο ή μια ολοκαίνουργια εσάνς είναι ένα θέμα. Το άλλο θέμα είναι ότι το άρωμά μας θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά του!


7. Τα ψηλά τακούνια εξάπτουν τη φαντασία…
Είναι βέβαιο πως τα ψηλά τακούνια μας κάνουν να δείχνουμε ομορφότερες και αποτελούν αντικείμενο φετίχ για πολύ περισσότερους άνδρες από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Η αλήθεια είναι πως αλλάζουν και τη στάση του σώματός μας προς το καλύτερο! Κάνουν το στήθος μας να αναδεικνύεται καλύτερα, στρογγυλεύουν τους γλουτούς μας και δίνουν στους γοφούς μας μια ελκυστική κίνηση. Επίσης, τα ψηλά τακούνια μας κάνουν να δείχνουμε ψηλότερες και κάνουν τα πόδια μας μακρύτερα, οπότε ακόμα και εάν μας ταλαιπωρούν λιγάκι παραπάνω, αξίζει!


8. Τα υγιή, μακριά και λαμπερά μαλλιά, πόλος έλξης…
Όταν τα μαλλιά μας είναι υγιή, λάμπουν εκτυφλωτικά! Και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από ανδρικής πλευράς, σε καμιά περίπτωση. Για να πετύχουμε το ιδανικό look είναι καλό να λουστούμε την προηγούμενη ημέρα και να κάνουμε μια μάσκα βαθιάς περιποίησης. Δεν ξεχνάμε βέβαια, πως τα μακριά μαλλιά αποτελούν ένα ακόμα σημείο έλξης για τον ανδρικό πληθυσμό, οπότε στο ραντεβού μας τα αφήνουμε ελεύθερα κάτω. Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστούμε και πολύωρο styling καθώς πρόσφατη δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως οι άνδρες σήμερα προτιμούν τα μακριά μαλλιά με ατημέλητες άκρες, αλλά σαν τελικό άγγιγμα επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε ένα σπρέι λάμψης που θα ανεβάσει τις μετοχές μας στη στιγμή!


9. Τα αξεσουάρ ως προσωπική μας υπογραφή…
Οπωσδήποτε τα αξεσουάρ αποτελούν το αλατοπίπερο σε κάθε μας εμφάνιση. Ανάλογα λοιπόν, με το τι θα φορέσουμε επιλέγουμε και τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Στην πραγματικότητα, ένα ξεχωριστό αντικείμενο επάνω μας έχει την ιδιότητα να αιχμαλωτίσει το βλέμμα του και να μας προσφέρει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα θυμάται για πάντα! Μπορούμε να φορέσουμε λοιπόν, ένα λουλούδι στα μαλλιά, ένα περίτεχνο κολιέ, μια αέρινη εσάρπα ή κάποιο εντυπωσιακό βραχιόλι. Αυτά τα στοιχεία όχι μόνο υπογραμμίζουν την εμφάνισή μας, αλλά μας δίνουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε και ως ένα ευχάριστο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του φλερτ.


10. Το φόρεμα κάνει τη διαφορά…
Μπορεί να μας ταιριάζουν γάντι τα τζιν παντελόνια και τα ανδρικά πουκάμισα, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σέξι από ένα φόρεμα. Ένα απαλό, στιλπνό ύφασμα που πέφτει με χάρη επάνω στο κορμί μας αυξάνει τη θηλυκότητά μας και δημιουργεί στο μυαλό των ανδρών την αίσθηση της προσδοκίας. Επιλέγοντας ένα μεταξωτό ή δαντελένιο φόρεμα τονίζουμε τη ρομαντική μας πλευρά, αφήνουμε τη φαντασία του να οργιάζει και ό,τι ήθελε προκύψει!










πηγη:womanidol


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου