Το Halo Eye είναι το make up trend που έχει “ρίξει” το Instagram!

 Αποτέλεσμα εικόνας για halo eye

Το Halo Eye είναι το make up trend που έχει ρίξει το Instagram με μοντέλα και make up artists να το επιλέγουν και να το κάνουν μόδα.
 
Τι είναι τελικά, όμως, το Halo Eye και πώς μπορείς να το πετύχεις;


 Αποτέλεσμα εικόνας για halo eye


Το Halo Eye είναι το make up trend που έχει κατακλύσει το Instagram κι εμείς είμαστε ένα βήμα πριν το δοκιμάσουμε. Μάλλον.  Πρώτα είχαμε το pink eye, το οποίο εξακολουθεί να είναι στη μόδα, και τώρα το Halo Eye που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του.


 Halo Eye είναι το make up trend


Τι είναι το Halo Eye; Αφού έχεις βάλει μια σκιά στα μάτια σου, κατά προτίμηση σκούρα σκιά (το λεγόμενο smoky eye), βάζεις κατά μήκος του “καπακιού” του ματιού σου μια φωτεινή σκιά που επεκτείνεται μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού.
Στη συνέχεια, βάζεις την ίδια λαμπερή, λευκή σκιά γύρω στο κάτω μέρος του ματιού σου και πάλι προ την εσωτερική γωνία του ματιού. Κι έτσι είναι σαν να σχηματίζεις ένα “φωτοστέφανο” γύρω από το μάτι σου.


 Αποτέλεσμα εικόνας για halo eye


Σύμφωνα με την makeup artist Ashley Glazer, το κλειδί είναι να εφαρμόσεις ένα primer πριν τη σκιά ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν θα χαλάσει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα καταλήξεις να μοιάζεις με…κλόουν. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, προκειμένου να ενισχύσεις την εμφάνισή σου, τοποθέτησε με το πινέλο σου λίγο highlighter προς το εσωτερικό του ματιού σου. Επιβάλλεται να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με δύο καλές στρώσεις μάσκαρα ώστε να κάνεις το βλέμμα σου ακόμα πιο έντονο και εντυπωσιακό.


 Αποτέλεσμα εικόνας για halo eye


Halo Eye, λοιπόν…για να λάμψεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Καν’ το σαν επαγγελματίας!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου