Ο Βαλεντίνο Νικολάου μας εξηγεί πως να κάνουμε το κραγιόν μας… ανεξίτηλο!


Το κραγιόν είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο μακιγιάζ. Kαμία γυναίκα στο κόσμο δεν μπορεί να το αποχωριστεί, όλες το έχουν στην τσάντα τους.


Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι η διάρκειά του.

Πιο κάτω σας δίνω έξυπνα μυστικά, πώς το κραγιόν σας θα αποκτήσει μεγάλη διάρκεια και πώς θα αποφύγετε τη συχνή ανανέωσή του.


BHMA 1.


Το κραγιόν είναι το τελευταίο βήμα σε ένα μακιγιάζ γι’αυτό πριν αρχίσετε να μακιγιάρεστε, βάλτε στα χείλη σας κάποιο ενυδατικό προϊόν όπως το liposan και πριν ξεκινήσετε με τα χείλη το αφαιρείτε  απαλά με μία χαρτοπετσέτα.


ΒΗΜΑ 2.


Βάζουμε κονσίλερ ή πούδρα ταμποναριστά. Με αυτό το βήμα θα δείξει καλύτερα και το χρώμα του κραγιόν.


ΒΗΜΑ 3.


Βάζουμε το μολύβι περιγράμματος χειλιών. Αν δεν βρείτε το ίδιο χρώμα με το κραγιόν μπορείτε να βάλετε και κάποιο άλλο κοντινό χρώμα και στο τέλος δεν θα φαίνεται η διαφορά.




ΒΗΜΑ 4.


Αφού έχουμε βάλει το περίγραμμα απλώνουμε το κραγιόν με ένα πινέλο και μετά ταμπονάρουμε με μία χαρτοπετσέτετα. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές.


ΒΗΜΑ 5.


Τέλος βάζουμε για τελευταία φορά το κραγιόν είτε με πινέλο είτε κανονικά και προσθέτουμε προαιρετικά κάποιο lipgloss.


Ένα tip που πολλές από εσάς δεν θα γνωρίζετε είναι ότι στο τέλος βάζουμε ένα χαρτομάντηλο ανάμεσα στα χείλη για να φύγει η περιττή ποσότητα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα το κραγιόν σας θα είναι πιο σταθερό από ποτέ και δεν θα χρειάζεται συχνή ανανέωση!


Περιμένω εντυπώσεις!










πηγη:ladytimes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου