5 Εύκολα Tips για να είσαι πάντα κομψή!

Kmpsi2
 
Η κομψότητα ένας στόχος, όχι και τόσο εύκολος. Στην πραγματικότητα, είναι μια συνεχής διαδικασία μάθησης.


Τι μας ταιριάζει περισσότερο, πως θα τα συνδυάσουμε καλύτερα μεταξύ τους, ποια αξεσουάρ θα φορέσουμε, και όλα αυτά προκειμένου να αναδείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

  Kmpsi3
 

Η μόδα ξέρουμε πολύ καλά πόσο φευγαλέα είναι. Ενώ, η κομψότητα προσδιορίζεται από έννοιες πιο σταθερές, με ουσία, όπως η διαχρονικότητα. Απομακρυνθείτε για λίγο από τον φαύλο κύκλο των τάσεων και επικεντρωθείτε στον πυρήνα του πράγματος, εξετάζοντας μια πιο προσεκτική, μακροπρόθεσμη στρατηγική.

 
Πως θα κερδίσετε το στοίχημα της κομψότητας;

 
1. Δώστε έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

 
2. Επενδύστε τα καλά αξεσουάρ και κυρίως παπούτσια.

 
3. Μάθετε ποια πράγματα σας κολακεύουν και σας αναδεικνύουν στο σύνολο σας. Ψάξτε για κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα σας και αντιπροσωπεύουν το στυλ της ζωής σας.

 
4. Η κομψότητα δεν είναι συνδεδεμένη με το πόσα χρήματα ξοδέψατε. Ο στόχος σας δεν είναι να ξοδέψετε μια περιουσία για να δείξετε κομψές. Μην ξεχνάτε τη ντουλάπα της μαμάς σας ή της γιαγιάς σας, να είστε βέβαιες πως εκεί κρύβονται πολύτιμοι θησαυροί.

 
5. Αναμείξτε φθηνά και ακριβά κομμάτια. Παλιά και καινούργια κομμάτια. Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να εξασφαλίσετε κομψές εμφανίσεις για τον εαυτό σας. Ο πλέον σίγουρος τρόπος για να χτιστεί μια γκαρνταρόμπα η οποία θα διαθέτει προσωπικότητα και στυλ.

  Kmpsi4 Kmpsi5
 












πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου