«Platinum blonde»!! Μια πολυπόθητη απόχρωση, για τις γυναίκες και τους άντρες. Από τον Βασίλειο Πεφάνη

Platinum blonde2
 
Είναι πολύ εντυπωσιακό και είναι το χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα καθώς δίνει ένα διαφορετικό στυλ σε όλη μας την εξωτερική εμφάνιση.


Όμως πίσω από αυτή την εντυπωσιακή εικόνα των πλατινέ μαλλιών θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και προσωπική φροντίδα την ώρα της διαδικασίας από τον κομμωτή σας αλλά και συνεχής περιποίηση τόσο του χρώματος όσο και της ποιότητας της τρίχας και της υγείας των μαλλιών γενικότερα από πλευράς πελάτη με το συγκεκριμένο χρώμα για να είναι πάντα αξιοθαύμαστο . 

  Platinum blonde3
 

Εάν λοιπόν επιλέξετε να ενδώσετε στο εντυπωσιακό και αγαπημένο αυτό χρώμα από όλους... μα όλους... είτε τους σταρ του Hollywood είτε όλους τους θνητούς γενικότερα, φροντίστε ο κομμωτής σας να είναι άρτια ενημερωμένος με τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στα χρωστικά αλλά και στον αποχρωματισμό των μαλλιών. Έτσι είτε χρησιμοποιώντας ειδικές προσθήκες στο μείγμα που αποτρέπουν τα μαλλιά από το σπάσιμο τους κατά την διάρκεια του ξανοίγματος είτε με κάποιους χρωματικούς καθαρισμούς της τρίχας πριν τον αποχρωματισμό, πετυχαίνουμε το καθαρό και υγιές ξανθό φόντο και ph τις τρίχας που στη συνέχεια θα δουλέψουμε. 

  Platinum blonde4
 

Μετά δίνουμε την απόχρωση που θέλουμε είτε με κάποιο τόνερ, είτε με βαφή χωρίς αμμωνία, είτε με άμεση βαφή, είτε με αλκαλικές βαφές ειδικά φτιαγμένες για να δουλέψουν πάνω σε αποχρωματισμένα μαλλιά, ακόμα και με βαφές για vegan... αν είστε της συγκεκριμένης φιλοσοφίας! 

  Platinum blonde5
 

Μην ξεχνάτε να ενημερωθείτε για τα... από σήμερα και πλέον αγαπημένα σας προϊόντα, που θα σας συστήσει ο κομμωτής σας όπως μάσκα μαλλιών, προϊόντα κατά του σπασίματος της τρίχας, προϊόντα αναδόμησης, προϊόντα καθαρισμού και ταυτόχρονα χρωματισμού.

 
Και για να μην ξεχνιόμαστε. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε συνέχεια ήλιο. Τα πλατινέ μαλλιά χρειάζεται προϊόντα με καλή αντηλιακή προστασία για να διατηρούνται τέλεια! 

  Platinum blonde6
 

Φυσικά πρέπει να βάφετε αρκετά συχνά τις ρίζες των μαλλιών σας για να παραμένουν τα πλατινέ μαλλιά σας πάντα εντυπωσιακά, λαμπερά και όμορφα χωρίς την μαύρη ρίζα.
Κακά τα ψέματα ή μαύρη ρίζα πηγαίνει μόνο στη Madonna όπου το έχει κάνει trade mark.


 Platinum blonde7









 πηγη:blogkommoton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου