Τα hot χρώματα στα μαλλιά για το καλοκαίρι 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για ginger and lilac  hair

Ο χειμώνας ’17-’18 ήταν γκρι. Με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, αλλά και άλλες πετυχημένες που επάνω μας όμως δεν μας άρεσαν,
γενικά το γκρι μας ταλαιπώρησε αρκετά και φέτος, στην τελευταία του σαιζόν ως hot τάση.  


Συζητήθηκε και ζητήθηκε από πολλές και πολύ διαφορετικές γυναίκες  παρότι η συγκεκριμένη πρόταση αναφερόταν σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Αλλά, αυτά έχουν οι μόδες, μερικές φορές ισοπεδώνουν. Τέρμα όλα αυτά!  Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, φέτος ελάτε στο φως!


 

Το καλοκαίρι του ’18 είναι διπλό! Είναι LILAC και GINGER.


 Αποτέλεσμα εικόνας για lilac hair
 Αποτέλεσμα εικόνας για lilac hair


Φέτος θα γλυκάνουν λίγο τα χρώματα και θα ζωντανέψουν. To Lilac- Λιλά, έρχεται να «εκθρονίσει» το γκρι δίνοντας στα μαλλιά μια πιο μεταλλική και χρωματισμένη όψη. Στην πραγματικότητα το λιλά αναφέρεται σε πολύ ξανθά μαλλιά, όπως ήταν και το γκρι, οπότε και πάλι το κοινό που θα το φορέσει είναι περιορισμένο. Προτιμήστε το εσείς με τα κοντά μαλλιά κι εσείς που είστε διατεθειμένες να πάτε το χρώμα των μαλλιών σας στα άκρα, όσο αφορά το ξάνοιγμα που –προσοχή– πρέπει να είναι καλό.

Η συγκεκριμένη απόχρωση κρύβει αυτή την παγίδα: Τα μαλλιά πρέπει να είναι πολύ καθαρά ξανθά ως βάση για να αναδείξουν τον ιριδισμό του λιλά. Σε αντίθετη περίπτωση αντί για λιλά μάλλον θα πάρετε κάτι σαν ώχρα.


 Αποτέλεσμα εικόνας για ginger hair
 Σχετική εικόνα


Η δεύτερη πρόταση για φέτος είναι το ginger. Αυτή τη στιγμή θεωρείται στο εξωτερικό σαν το νέο ‘it’ χρώμα, για τη γυναίκα που θέλει να είναι super sik. Πιστεύουμε ότι είναι ένα future classic! Αναλύοντας τον χαρακτήρα του ginger έχουμε μία μίξη μεταξύ ξανθού και χάλκινου δίνοντας τη δύναμη στο ξανθό και ζωντανεύοντας το με λίγο μόνο χάλκινο. Κι εδώ ακριβώς είναι η λεπτομέρεια με το νέο αυτό χρώμα. Έχοντας τα μαλλιά σας ginger θα είστε ξανθές άρα φωτεινές και παράλληλα με το λίγο χάλκινο που υπάρχει στην απόχρωση θα απαλύνετε το ξανθό που είναι, κατά γενική ομολογία, σκληρό χρώμα. Αυτή είναι και η λεπτομέρεια  που κάνει αυτό το χρώμα sik!

Οπότε φέτος το καλοκαίρι τολμήστε!
 
Γυρίστε σελίδα στο χρώμα, και δοκιμάστε  καινούργια πράγματα. Αφήστε το φως να έρθει στα μαλλιά σας. Και για να γίνει αυτό κρατήστε τα υγιή, κατά πρώτο, κι εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας για νέα χρώματα.

Γίνετε κι εσείς ‘it’ girls και μην ξεχνάτε: Don’t try this at home!









πηγη:epaggelmagynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου