Κοντά μαλλιά που κολακεύουν με την συμβουλή ενός πεπειραμένου hair stylist !

Αποτέλεσμα εικόνας για short hair

Είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια γενναία μεταμόρφωση και έχει πάρει απόφαση ότι θα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές.


Μην παραλείψεις να εξετάσεις τον ενδεχόμενο να κόψει τα μαλλιά της κοντά και να αφήσεις γοητευτικές αφέλειες. Είναι πολύ hot τάση και επιπλέον τα κοντά μαλλιά θέλουν λιγότερο χρόνο για styling, δίνοντάς της τη δυνατότητα με λίγες μόνο κινήσεις να πετύχει διαφορετικά look.

  Konta malia3
 

Ας αποφασίσει με την βοήθειά σου πόσο κοντά θέλει να τα κόψεις, βρες το κούρεμα που θα της ταιριάζει μέσα από δεκάδες προτάσεις και ετοιμάσου να τις αλλάξεις όψη, διάθεση και να στείλεις μακριά την μονοτονία της. 


 Konta malia2
 

Η συμβουλή ενός πεπειραμένου hair stylist όπως εσύ είναι απαραίτητη. 


 Σχετική εικόνα
 

Μην ξεχνάς ότι το να κόψει κοντά τα μαλλιά της, είναι μια γενναία απόφαση και πρέπει να είναι σίγουρη ότι το θέλει. Από την άλλη υπάρχουν άπειρα στιλ σε κοντά μαλλιά και σίγουρα κάποιο θα της ταιριάζει.

  Konta malia4
 

Αν θέλει να προσθέσεις στρογγυλάδα στα χαρακτηριστικά της ή αν θέλει να κάνει το πρόσωπό της να δείχνει μακρόστενο επέλεξε ένα κούρεμα με μύτες. Και τα δύο μπορούν να επιτευχθούν με κοντά κουρέματα. Τα στρογγυλά κουρέματα προσφέρουν ένα σούπερ μοντέρνο έως «φουτουριστικό» στιλ. Από την άλλη, τα κουρέματα με μύτες θα την κάνουν να δείχνει πιο χαλαρή και άνετη.

  Konta malia5
 

Πρέπει να σε εμπιστευτεί να αφεθεί και να εφαρμόσεις συνδυαστικές διάφορες τεχνικές κουρέματος. Ξυρισμένα σημεία, μαζί με τούφες κουρεμένες σε μύτες και όμορφες αφέλειες, όλα μαζί προσθέτουν στιλ και μοναδικότητα στο κοντό της κούρεμα. Δώσε έμφαση στα μήλα του προσώπου της με τα μαλλιά της σ’ αυτό το ύψος να αγκαλιάζουν το πρόσωπο και άφησε μακρύτερες τούφες στην κορυφή για να μπορεί να δοκιμάζει διαφορετικά στιλ και χτενίσματα. 

 
Konta malia6 









πηγη:nutrimed


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου