Τα πιο περίεργα hacks που κάνουν οι celebrities


Τι άλλο πια πρέπει να κάνουμε στον βωμό της ομορφιάς; Πρέπει να ξυριζόμαστε, να βαφόμαστε, να βάψουμε τα μαλλιά μας,
να βγάζουμε τα φρύδια μας και ένα σωρό ακόμη πράγματα!


Αλλά αυτή είναι η κατάσταση για εμάς τις γυναίκες. Αν θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, πρέπει να κάνουμε θυσίες. Να ξέρεις πάντως ότι δεν είμαστε οι μόνες, εμείς οι θνητές, που το κάνουμε αυτό. Είναι και οι αγαπημένες μας σταρ!


Αυτές και αν περνάνε τα χίλια μύρια κύματα για να δείχνουν πάντα άψογες. Πολλές απ’ αυτές μάλιστα, υποκύπτουν και σε μερικές από τις πιο… περίεργες «τεχνικές» για να είναι τα μαλλιά, το δέρμα τους κ.ο.κ., όλα τέλεια. Χρησιμοποιούν ακόμα και τα περίεργα beauty hacks για να καταφέρουν να δείχνουν λαμπερές!


Ποια είναι τα πιο… ασυνήθιστα hacks λοιπόν;

 
Catherine Zeta-Jones—Μπύρα σαν conditioner για τα μαλλιά

 
3weirdbeautyhacks_01.jpg


Δεν χρειάζεται να σου αρέσει η μπύρα για να την συμπεριλάβεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Η Catherine Zeta-Jones είχε πει σε συνέντευξη, ότι κάνει το δικό της DIY conditioner από μπύρα και μέλι για σούπερ απαλά μαλλιά!

 
Chloë Grace Moretz — Ελαιόλαδο σαν καθαριστικό προσώπου


3weirdbeautyhacks_02.jpg


ΟΚ, ξέρουμε καλά ότι το ελαιόλαδο κάνει θαύματα στα μαλλιά και το δέρμα, όταν αποτελεί βάση στα προϊόντα ομορφιάς. Αλλά το να το εφαρμόζουμε ατόφιο δεν περιμέναμε να έχει θετικά αποτελέσματα στο δέρμα μας! Η Chloë Grace Moretz πάντως αυτό χρησιμοποιεί για καθαριστικό προσώπου και υπόσχεται ότι κάνει θαύματα στην ακμή!

 
Nicole Kidman— Χυμό cranberry για να προστατέψει το χρώμα των μαλλιών της


3weirdbeautyhacks_03.jpg


Αν βάφεις τα μαλλιά σου και ψάχνεις έναν ακίνδυνο τρόπο για να προστατέψεις το χρώμα αλλά και για να το αναδείξεις, η Nicole Kidman έχει την λύση! Η ίδια χρησιμοποιούσε χυμό cranberry για να λούσει τα μαλλιά της, όταν είχε κόκκινα μαλλιά. Τώρα που είναι ξανθά χρησιμοποιεί σαμπάνια. So classy…




  






πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου