Essie Spring 2018...Βίρα τις Άγκυρες!!


 Mήπως έχει τύχει να έχετε δει ή να έχετε ακούσει για το διάσημο musical “Anchors Aweigh”; Με πρωταγωνιστές τους απίθανους και αξέχαστους
Gene Kelly, Frank Sinatra και Kathryn Greyson; 
Η ταινία γυρίστηκε το 1945 και το θέμα της είναι.. τα ναυτάκια.


Huge box- office επιτυχία  στην εποχή της η ταινία, με αλησμόνητες σκηνές όπως αυτή που οι ναύτες βγαίνουν στην ξηρά της Νέας Υόρκης και ακούγεται το διάσημο τραγούδι “New York New York, it’s a wonderful town” αλλά και τη σκηνή – ανθολογία του κινηματογράφου, όπου ο Gene Kelly χορεύει με τον Jerry Mouse.


Φυσικά η ταινία μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη νέα συλλογή Άνοιξη 2018 της Essie που μας προτρέπει να «ανοίξουμε πανιά» και να απολαύσουμε μια μέρα ιστιοπλοΐας στη θάλασσα (τώρα βέβαια  ότι από τη μια  θα κρατάς τη λαγουδέρα και από την άλλη θα τρέχεις πάνω κάτω από την πρύμνη στο ακρόπρωρο, με τον skipper να ουρλιάζει και εσύ με το νύχι κάγκελο βαμμένο metallic πράσινο, είναι μια άλλη ιστορία.. και γιατί δηλαδή κυρ. skipper μου; Δε μας είπες ότι εκτός από τα τακούνια, απαγορεύονται και τα βαμμένα νύχια!)

Ας αφήσουμε τώρα τα κινηματογραφικά και τα ιστιοπλοϊκά και ας δούμε λίγη Esssie έμπνευση, με αποχρώσεις που όπως λέει η Color Designer Rebecca, είναι  εμπευσμένες από τη θάλασσα, το ναυτικό στυλ και την cool διάθεση κρουαζιέρας.

 
 
 
 

Και οι αποχρώσεις από αριστερά προς τα δεξιά:
  

anchor down (1161), stripes and sail (1162), bon boy – age (1163),  pass-port to sail (1164) perfect mate (1165),  at the helm (1166)


 
 












 πηγη:beautyblog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου